Reacties

Mix en match: van bikini tot meubels! — 11 reacties

  1. Bij mij zijn de meubels allemaal uit dezelfde set en dat vind ik fijn voor de rust in huis. Maar qua bank en stoelen heb ik wel totaal ander dingen (had ik eerst ook hetzelfde) en dat vind ik prima. Bij een ander vind ik het geweldig als ik zie hoe je met mix en match iets moois kunt creëren, maar zelf heb ik ook dat inzicht gewoon niet of zo. Het lukt me dan niet om er toch nog één geheel van te maken.

  2. Ik verkoop al 8 jaar met veel succes mix&match houten eetkamerstoelen. Zo leuk om uit 40-50 verschillende modellen een mooie set samen te stellen! En de kosten spelen natuurlijk ook een rol; voor 12,50 heb je mij bij een stoel. Het is jammer dat ik hier geen foto’s kan plaatsen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder