Reacties

Bol.com: Sinterklaas is weg. Lange leve de Kerstman? — 18 reacties

  1. Ik hou bewust een periode tussen Sinterklaas en kerst, zodat ik de feestdagen (en de prikkels) een beetje kan blijven overzien. Op die manier blijft het allemaal behapbaar voor mij. Ook op mijn blog hou ik die pauze aan: vrijdag 17 december komt de eerste kerst-gerelateerde post pas online.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder