Cadeaubon inwisselen voor geld + goedkope gift cards kopen

Cadeaukaart inwisselen voor geld

Hoewel veel mensen cadeaukaarten niet zo leuk of origineel vinden om te geven, zijn ze toch erg populair. Het aantal verkochte cadeaukaarten is de laatste jaren flink gestegen. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want ook al is een cadeaukaart dan misschien niet het meest originele cadeau om te geven, het is wel heel neutraal. Bovendien zijn er tegenwoordig cadeaubonnen voor van alles en nog wat. Van zwemmen met dolfijnen tot een bioscoopbon, tot een gewone cadeaukaart van de Hema.

Je cadeaubon inwisselen voor geld

Maar stel nou dat je toch liever gewoon geld hebt dan een cadeaubon. Dan kun je via wissel.nl je cadeaubon inwisselen voor geld. Ik heb dit eens even uitgeprobeerd. Ik vulde in dat ik een cadeaubon van de Action had t.w.v. 10,- die onbeperkt geldig was. Je moet vervolgens ook je naam en emailadres opgeven. En dan krijg je onmiddellijk een bon voor je cadeaubon. In het geval van mijn fictieve cadeaubon kreeg ik een bod van 8,51.

Hieronder zie je hoe dit er uitziet:

cadeaubon inruilen voor geld

Nadat ik op ‘Doe mij een bod’ had geklikt kreeg ik dit:

Cadeaubon inwisselen voor geld

Ik vind het geen slecht aanbod. Als je akkoord gaat met het bod vul je je bankgegevens in, en dan wordt het geld de volgende werkdag overgemaakt beloven ze.

Wat ik zo leuk vind aan wissel.nl

Ik vind wissel.nl een superleuke uitvinding. Want het heeft twee voordelen:

  • Je kunt je cadeaubon inwisselen voor geld. Stel nou dat je een cadeaukaart krijgt van een winkel waar je eigenlijk nooit komt. Voor mij zou dat bijvoorbeeld een cadeaukaart van Douglas zijn. Daar kan ik echt niks mee. Dan vind ik het super fijn als ik die cadeaukaart kan inwisselen voor euro’s. Want daar kan ik wel wat mee : )
  • Je kunt voordeliger een cadeaubon kopen. Je kunt op wissel.nl namelijk ook weer cadeaukaarten kopen voor een iets lagere prijs dan normaal.

Wissel.nl filmpje

Hieronder het promofilmpje van wissel.nl. Ik vind het een beetje schreeuwerig, maar dat doet niets af aan het goede idee!

Praktische informatie over cadeaukaarten inwisselen voor geld

Je hoeft je niet te registreren bij wissel.nl of een account aan te maken gelukkig. Het enige dat ze van je nodig hebben om een bod te krijgen op je cadeaukaart is je naam en emailadres. En als je daarmee akkoord gaat, je bankrekeningnummer. Maar het is dus laagdrempelig om te gebruiken wil ik maar zeggen : ) Meer informatie en een pagina met veelgestelde vragen + antwoorden vind je op hun site wissel.nl.

Samenvattend

Heb jij een cadeaukaart gekregen, maar heb je liever geld? Dan kun je die cadeaukaart via wissel.nl inwisselen voor geld. Dat geld wordt dan op je bankrekening gestort. Ook kun je op wissel.nl terecht voor goedkope cadeaukaarten. Handig als je zuinig aan wilt doen, maar toch een leuk cadeau wilt geven.

Geen idee hoeveel erop jouw cadeaukaart staat? Lees dan mijn post VVV cadeaukaart besteden saldo controleren.

P.S. Heb je een cadeaukaart van bol.com? Klik dan op de link en ontdek mijn slimme life hack om hem nooit meer te vergeten! En lees ook Boekenbon verzilveren bij bol.com

Wat is jouw favoriete type cadeaukaart? (Zelf ben ik erg dol op de Hema cadeaukaarten). En wat vind je van het idee van wissel.nl?

Similar Posts

7 Comments

  1. Als ik een cadeaubon van de Action zou hebben, waar ik verder nooit kom, zou ik hem toch daar uitgeven. Cadeautjes kopen voor verjaardagen bijvoorbeeld. 8,50 euro voor een bon van 10 euro krijgen vind ik nogal zonde van het geld.

  2. Wat een geweldig systeem. Ik heb hier nog een aantal Irischeques/VVV-bonnen liggen. Die worden op steeds minder plekken geaccepteerd. Ik ga ‘ns kijken wat ze me op zouden leveren.

    1. Deze bonnen kun je bij de vvv inwisselen voor de vvv cadeaukaart met een geldigheid van 3 jaar, na 3 jaar betaald je 6,00 administratie kosten.

  3. Diegene waar ik een cadeau bon aan geef ken ik over het algemeen goed genoeg om te weten of ze prijs stellen op zon bon. Is dat niet zo en weet ik ook geen passend cadeau dan geef ik liever geld in een envelopje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.