Reacties

Cadeaubon inwisselen voor geld + goedkope gift cards kopen — 7 reacties

  1. Als ik een cadeaubon van de Action zou hebben, waar ik verder nooit kom, zou ik hem toch daar uitgeven. Cadeautjes kopen voor verjaardagen bijvoorbeeld. 8,50 euro voor een bon van 10 euro krijgen vind ik nogal zonde van het geld.

  2. Diegene waar ik een cadeau bon aan geef ken ik over het algemeen goed genoeg om te weten of ze prijs stellen op zon bon. Is dat niet zo en weet ik ook geen passend cadeau dan geef ik liever geld in een envelopje.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>