Reacties

Ochtendnicole en Nicole van Nazessen — 16 reacties

 1. Haha, heel herkenbaar. 's Morgens eet ik ook heel verantwoord en word er niet gesnoept. 's Middags begint het al een beetje, kaakjes bij de thee, liefst wat chocola. En 's avonds .. is het hek van de dam. Bij gebrek aan koekjes, snoepjes en chips begin ik aan de crackers en beschuitjes of rijstwafels. Liefst met hagelslag of roomkaas, dus ook niet slank meer. Dus eindigt de dag toch weer met een volle buik.

 2. Mijn karakter komt totaal niet overeen met de chronische vermoeidheid die ik heb. Dat is heel frustrerend en tegelijk ben ik er blij om. Het helpt om niet op te geven en zodra het kan weer te gaan bewegen en iets te gaan doen. En soms zit ik twee uur met mezelf in gevecht op de bank om iets te gaan doen en kom ik erachter dat het beter is om aan de vermoeidheid toe te geven. Het is vast al vermoeiend om te lezen, ha, ha????
  Zo ben ik ook degene van lachen door tranen heen. En dat ik bij een serie of film die ik heel graag wil zien spontaan in slaap kan vallen en meteen in dromenland zit. Ik zie dan een heel andere serie of film. Best maf.
  Qua eten/snoepen ben ik meestal verstandig. Het zijn hier geen snoepers. Alleen manlief en oudste zoon willen graag drop in huis. Ik koop alleen soorten met tarwe, die kan ik dus niet eten. Ik moet geen chips in huis halen want dan kan ik er niet van afblijven. Net als met kaas (waar ik ook niet goed tegen kan, maar wel een hogere drempel van heb). Dus Nicole, ik lijk op je wat dat aan gaat. Niet kopen is het makkelijkst.

 3. Bij mij gaat het net zo! Ik weet dat er niks “lekkers” in huis is, tenslotte doe ikzelf de meeste boodschappen, maar na zessen heb ik zin in allerlei lekkers en “vervloek” mijn betere ik!

 4. Geen enkele Tum Tum mag hier over de drempel komen wegens te gevaarlijk. Ook kokindjes kunnen niet. Ik kan van beide niet netjes een paar nemen. Gewoon onmogelijk. Als alternatief neem ik 's avonds een dropkogel van Napoleon. Die zijn keihard en je moet er dus op zuigen. Ik kan je de methode aanbevelen, Nicole van Nazessen :-)

 5. Haha, heerlijk, Nou zeker, ik herken dat wel. Vooral na vier uur en s avonds na een uur of acht is niets meer veilig voor me. En dan sta ik s ochtends op en weet ik zeker dat ik een hele dag matig ga doen. Tot... mijn andere kant weer op komt zetten.

 6. Haha, geweldig beschreven en herkenbaar!

  Misschien herken jij deze ook wel; ochtendM. neemt zich altijd voor om die avond op tijd te gaan slapen, maar avondM. begint pas te leven na 20.00 uur en gaat dus weer veel te laat naar bed...

  Pfff, best lastig hoor, die verschillende persoonlijkheden ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder