Trouwfoto op canvas

trouwfoto op canvas

Mijn ouders zijn binnenkort 50 jaar getrouwd en geven een feestje. Ik mocht bij Topdoek.nl een canvas uitzoeken om te proberen. Het leek me leuk om de trouwfoto van mijn ouders voor hen op zo’n canvas te zetten. En dat canvas dan bijvoorbeeld te gebruiken als een soort gastenboek bij hun feestje: mensen kunnen bij binnenkomst hun naam en eventuele goede wensen opschrijven op het canvas.

Mijn review vind je op mijn review blog, maar het resultaat van de foto op canvas zie je gewoon bovenaan in deze post.

N.B. Ik vind de foto van de foto op canvas erg mooi geworden. Ik zou er bijna een foto op canvas van laten maken : ))))

Leestip

Canvas foto

Similar Posts

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.