Reacties

Canvas foto: 10 redenen waarom ik telkens weer voor canvas kies — 24 reacties

  1. Gave foto heb je laten afdrukken! Ik heb zelf geen canvas in huis op het moment, maar houd er wel van. Een foto op glas lijkt me ook wel heel tof om een keer te proberen. Dat zag ik een keer bij iemand (wel iemand die héél erg hoge kwaliteit foto's had) en vond ik zó mooi!

  2. In een modern interieur past ook een foto op aluminium, dat geeft een heldere look en aluminium is ook licht. Overigens kun je tegenwoordig ook foto's op dibond krijgen, dat is kunststof met een aluminium laag op beiden kanten, dit is wel aan de prijzige kant.

  3. ik heb maar een keer een foto groot laten afdrukken, inderdaad op canvas, ik vind dat ook fijn materiaal, het lijkt op een schilderij en dat vind ik wel leuk

  4. Ik heb ook een foto op canva en ben er blij mee. Toch verkies ik er uiteindelijk voornamelijk voor om een foto te printen op fotopapier en in een mooi lijstje te doen.

    • wij hebbenneen canvas boven de bank hangen van onze dochter toen ze 2 was....echt een mega ding van bijna 2 meter

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder