Flauwe nepaanbiedingen

uggs baileyIk was niet van plan me te laten meeslepen door de Black Friday gekte. Maar ik besloot toch even te kijken of ze misschien mijn favoriete model Uggs Bailey Bow, met strikken aan de achterkant, ergens goedkoop aanboden.

UGGS Bailey Bow: 4 jaar geleden gekocht

Ik kocht mijn huidige Uggs Bailey Bow in 2014 voor 199,-. Ik loop er nog steeds dagelijks op. Ze waren dus een uitstekende investering. Maar na 4 jaar intensief dragen zien ze er best viezig en afgetrapt uit aan de voorkant. De achterkant is nog steeds leuk : ) Vandaar dat het me goed zou uitkomen als ze ergens in de aanbieding zouden zijn. Want nieuw kosten ze nu 229,-. Maar helaas kon ik ze nergens met korting kopen. Wel kreeg ik te maken met flauwe aanbiedingen, en misleidende beloftes.

Black Friday: flauwe aanbiedingen

Bij Omoda kwam ik een paar Bailey Bow Uggs tegen met korting vanwege Black Friday. Dus ik was helemaal blij! Ik klikte op de aanbieding, en koos mijn maat en daarna de gewenste kleur. En toen kwam de aap uit de mouw: de ‘aanbieding’ gold niet voor de gangbare kleur… Daarvoor moest ik gewoon het volle pond betalen. Kijk, hieronder de belofte:

Screen Shot 2018 11 24 at 10.35.06

En dan volgt de teleurstelling:

Screen Shot 2018 11 24 at 10.35.37

Misleidende beloftes

Dit soort acties vind ik flauw. Adverteren met beloftes die je niet waar maakt… Vervolgens kwam ik een paar Bailey Bow Uggs tegen bij Sarenza voor 219,-. Ze beloofden me korting van 20,- als ik even lid werd van hun nieuwsbrief. Dus dat heb ik gedaan. Met verwachtingsvol kloppend hart typte ik de kortingscode in. Maar wat bleek? Héél toevallig was de code niet van toepassing op Uggs... Baal!

Welke misleidende beloftes ken jij? 

Similar Posts

17 Comments

 1. Ik vind het ook altijd goed opletten met aanbiedingen heb er genoeg voorbij zien komen waar de prijs gewoon eerst verhoogd is om dan korting te geven. Maar ik heb ook een paar mooie aanbiedingen voorbij zien komen

 2. Ik heb vorig jaar een paar zo goed als nieuwe Uggs Button huppelepup (weet niet hoe ze precies heten) via Marktplaats gekocht. Mijn oude waren ook niet meer om aan te zien, na jaren van intensief gebruik. Heb geloof ik 50 euro betaald en ze zijn weer goed voor jaren plezier.
  Zet een zoekopdracht op MP. Heb even gekeken voor je. Er staan er een stuk of 5 of, in diverse maten en kleuren. Als je even geduld hebt, komt vanzelf jouw favo kleur in je maat voorbij, voor een schijntje :)
  Ik heb gezocht onder Ugg Baily Bow.

 3. Balen zeg! Ik doe meestal niet echt mee met dit soort acties. je hoort ook vaak dat bedrijven de prijzen iets verhogen om vervolgens te pronken met kortingen. Wel ben ik bijvoorbeeld fan van Shabbies maar wacht dan meestal tot de Sale begint. Oh ja en luiers en wasmiddel koop ik altijd in de sale haha.

 4. Ja, dit soort dingen zie je vaak. Winkels weten vaak dat klanten het toch wel kopen, uiteindelijk. Of dat bedrijven de prijzen ophogen en dan Black Friday korting geven zodat het weer op de normale prijs uitkomt. Belachelijk.

 5. Ik heb na een paar miskomen bij Vente Exclusive besloten om online geen kleding meer te kopen. Ik schuim veel liever echte boetiekjes af.

 6. Dit valt me ook steeds vaker op.. Lokkertjes zijn het :(

  Ik had donderdag mijn digitale mandje bij de H&M al lekker volgeladen, in afwachting van Black Friday. Het was al 50% korting, dus ik dacht dat het alleen maar beter kon worden! Niet dus… Donderdagavond had alles opeens weer de oude originele prijs en vrijdag ging er een schamele 20% van alles af… Wat een teleurstelling!

 7. erg he! Ik heb dat ook al meegemaakt. Maar het ergste vond ik nog wel dat ik eens UGGs besteld heb (met 10 of 15% korting) bij een Nederlandse webshop (alle keurmerken aanwezig) en dat achteraf bleek dat het eigenlijk een Chinese webshop was met -slechte- neppers! Heel veel klachten gestuurd en foto’s maar geen geld terug gekregen.

  1. Wat vervelend Karin. Zeker als die Nederlandse webshop wel alle keurmerken had. Dan denk je toch dat het wel goed zit. Hoe had je betaald? Als je met Paypal betaalt heb je nog kopersbescherming en kan je soms via hen je geld terugkrijgen.

 8. Medimarkt staat erom bekend zijn prijzen te verhogen om dan zogezegd korting te geven. Ze hebben op black friday zelfs dingen duurder verkocht dan wat ze normaal kosten. Het is oppassen dus. Als ik echt iets wil en het gaat om een duurder stuk, zal ik eerst kijken wat het kost voor de koopjesperiode en wat het kost tijdens. Is het hetzelfde of zelfs duurder, zal ik er zeker wat van zeggen/schrijven!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.