26 responses to “Snel, naar buiten! De zon schijnt : )

 1. Joke

  Zit nu, samen met de trouwe viervoeter en een kopje thee, heerlijk in het zonnetje 🙂
  Na alle sombere,koude dagen van de laatste tijd, vind ik het persoonlijk echt genieten.

 2. Anke

  Zo ongeveer wat jij deed :). Héérlijk!!
  Leuk ook dat het water nog bevroren is en de sneeuw nog smelt in de tuin 🙂

 3. simonne

  Hier heeft de zon alleen deze voormiddag geschenen en nu is het bewolkt,maar mijn was is droog geworden buiten en deze maandag had het ook goed gedroogd en ik vind dan dat de was lekker ruikt gewoon naar de buitenlucht en geen wasverzachter en nu met een koffie in de keuken op de pc en wachten tot ik de preisoep kan mixen .

  • Ja, dan heb je inderdaad geen keus. Wat dat betreft bof ik maar als zzp-er! Ik kan besluiten om mijn werk ‘s avonds te doen en ‘s middags in de zon te gaan zitten. Hoewel ik dan wel een boek lees dat ik vervolgens bespreek : )

   Dus een beetje werken is het nog wel.

 4. Lily

  Ik heb ook genoten van het heerlijke weer gisteren!
  Samen met de hulp in de tuin bezig geweest met een klusje, wat ik niet alleen kon doen en net zoals ik vond ze het heerlijk om buiten bezig te zijn.
  Het klusje is helemaal klaar gekomen en ik ben blij, dat we het samen hebben gedaan, want vandaag is het weer grijs en een stuk kouder.
  Het was echt een voorproefje van de lente, wat het “verlangen naar” alleen maar groter maakt 😉

  Groetjes Lily

 5. Ik deed gisteren hetzelfde. De was buiten gehangen en genoten van het fijne weer.
  Oude planten uit de tuin gehaald, trampoline en speelhuisje voor de kinderen opgezet (nog niet gedaan sinds de verhuizing)
  Dus ja, genoten van het weer!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.