Stickers voor in agenda gekocht: washi en postzegel stickers

Stickers voor in agenda

Ik kocht stickers voor in mijn agenda, oftewel mijn Moleskine.

Sinds ongeveer een half jaar, vind ik het leuk om bij elke nieuwe maandag een sticker te plakken. Dat geeft die week een bepaald thema of gezicht! Ik had stickers van de Action gekocht, maar die zijn zo raar dik. Ik wil liever hele dunne, lichtgewicht stickers voor mijn agenda.

Die kwam ik online tegen bij Wish in de vorm van zogenoemde Washi stickers. Die zijn vergelijkbaar met washi tape.

Stickers voor agenda bij Wish

Voordat mensen nu gaan roepen dat het schande is dat ik daar washi stickers koop: jullie hebben vast gelijk. Maar ze kwamen voorbij op Facebook en ik viel als een blok voor zowel de charmes van de stickers.

Hieronder de Washi stickers die ik kocht:

washi stickers

Stickers op een rol

Vervolgens werd ik ook nog verleid door ‘5M papieren tape Vintage filatelistische reeks literatuur en kunstplanten paddestoel hand’.

Stickers voor in agenda

Een lepelaar

Stickers voor in agenda

Grazende giraffespostzegel

Een norse poes

Stickers voor in agenda

Zou de poes zo nors kijken, omdat ik daar per ongeluk scheef heb gescheurd?

Hoe dan ook, voorlopig kan ik vooruit! Hoewel ik zelf een bullet journal maken mij teveel werk vind, vind ik een sticker plakken bij een maandag leuk!

Lees ook mijn post over een organizer agenda.

Heb jij stickers in huis?

Similar Posts

9 Comments

  1. Wauw; ik snap wel dat je daar als een blok voor viel. Zó mooi dit. Ik heb geen stickers in huis, omdat ik altijd hetzelfde probleem heb als jij. Ze zijn te dik. Dus ja, die liggen nog wel ergens, maar die gebruik ik nooit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.