Reacties

Waarom ik toch een tandartsverzekering nam - ondanks mezelf — 13 reacties

 1. Ik heb werkelijk waar geen idee voor hoeveel, ik ben collectief verzekerd en het wordt al ingehouden, dus ik betaal het wel zelf, maar zie het niet. Alles is vooruit geregeld incluis mijn eigen bijdrage, hoe heet dat ook alweer, dat dus.

  X

 2. Wat leuk! Zoals ik vorige week al zei: ik heb de verzekering ook afgesloten, maar dat is vooral omdat ik weet dat er zomaar iets kan zijn waardoor de kosten hoog op gaan lopen.

 3. 'k Heb ook eentje, afgesloten voor ik 60 werd, want nadien is dat bijna niet meer betaalbaar. Hopelijk mag ik heel lang voor iemand anders betalen, en blijf ik gezonde tanden behouden.
  Lie(f)s.

 4. Ik trek altijd grote ogen als ik die prijzen zie, dan vraag ik ma af van hoeveel keer op een jaar dat eigenlijk is. Zelf heb ik nu een nieuwe tandarts (komen nog logjes over) én ik had best wel wat schrik van de prijzen als ik reacties van anderen las of hoorde, maar het viel enorm mee.

  Wat je vraag betreft, véél hangt af van hoeveel keer je op een jaar bij je tandarts (uit noodzaak vaak) langs moet en hoeveel hij/zij voor een bepaalde behandeling vraagt natuurlijk.

  • Ja, als je een keer per jaar voor controle gaat, en je hebt een goed gebit, dan voegt een tandarsverzekering niet zoveel toe. Voor mij is het ook pas sinds een paar jaar, dat het voordeliger voor me is. Daarvoor niet.

 5. Heel slecht van mij maar ik heb werkelijk geen idee. Gaat gewoon met de grote hoop mee. De kosten voor mijn ziektekostenverzekering zijn al zo hoog dat dat beetje erbij me ook niet meer uitmaakt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>