Reacties

Zorgverzekering 2022 overpeinzingen — 29 reacties

 1. psssst: ditzo kost 45 euro per jaar .....ik denk altijd over overstappen, ik vind zorgverzekeraars boeven, en elke euro die ik kan besparen meegenomen

 2. Daar ik nu alleen bent veranderd er veel en ik houdt mij er nog niet zo mee bezig of ik mij extra laat verzekeren voor bepaalde zaken of niet. Zal het later wel eens in gaan zien als het zover komt en ach overstappen kost altijd geld en waar ik nu al jaren bent bevalt mij nog steeds na al die jaren.

 3. Ik zit bij De Friesland. Ik ben daar wel tevreden over. Ook heb ik een aanvullende verzekering in de tandkosten. Het moet wel. Zit je in de tandartsstoel en heb je een gaatje wordt er al snel een röntgenfoto van gemaakt. Tandartsen kunnen er wat van. Zelf ga ik ook naar de mondhygiëniste. Fijn dat je erover schrijft en je zoekt het haarfijn uit, is een reminder voor mij dat ik het toch maar weer ga vergelijken met andere verzekeringen. Bedankt voor de info!

 4. Ik blijf gewoon bij mijn eigen verzekering. Wel heb ik het eigen risico omhoog omdat ik er eigenlijk nooit aan de basisrisico kom.

  Love As Always
  Dimario

 5. Dit zijn bij mij ook wel altijd overwegingen, maar dan kijk ik bij mijn huidige verzekeraar welk pakket het beste past. Tandartsverzekering sluit ik altijd af, want je weet maar nooit. Dit jaar had ik recht op 450 euro, maar ik maakte ruim het dubbele aan kosten. Dus ja. Was nuttig en tegelijk voelt het dan zó stom dat je alsnog veel zelf moet betalen.

 6. Je hebt er werk van gemaakt, je moet goed de pro en contra in de gaten houden.
  Want als je alleen naar de premie kijkt en niet waar je voor verzekerd bent kan wel bedrogen uitkomen. Hans

  • Dank je wel, je remind me eraan dat ik dit 'rotklusje' nog even moet doen vóór 2022! Ik ben sinds 2 jaar overgestapt naar FBTO omdat ik het fijn werken vind met modules zelf aan en uit kunnen zetten. Ik heb in 2021 één gekozen module helaas helemaal niet gebruikt. Die gaat er volgend jaar dus uit. Ik ga niet overstappen denk ik :-)

 7. Ik stap nooit over. Niet met zorgverzekering, niet met energieleverancier. Al die rompslomp voor een paar tientjes. Dat is het mij niet waard. Zeker niet omdat ik ook tevreden ben.

 8. Mijn partner en ik stappen niet over. De vergoedingen bij deze verzekering zijn goed. Bril koop ik meestal bij Eyelove, kostte me dit jaar maar €45.

 9. Ik vind het echt een hele lastige, ze hebben de premie bij mij net vorige week fors verhoogd en dat is alleen nog de basis. Ik kon wel huilen. Alles lijkt omhoog geschroefd te worden dit jaar :(

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder