Reacties

Mijn bril van Hans Anders - Update — 20 reacties

 1. Dat is flink balen!!!!!!!!
  Ik had bij de 2de keer terugkomen bij H.A. er al op gestaan (op een vriendelijke manier) voor een nieuwe een oogmeting. Maar ja, dat is achteraf praten.
  Ben je wederom teruggegaan naar H.A., daar je verhaal van een andere opticien uit Varsseveld verteld, en de € 253,10 teruggevraagd? Doen hoor! Zij maken de fout. Niet jij. Succes!

 2. Wij hebben/hadden hier bij Hans Anders geen klachten over de oogmetingen. Er waren een paar dames die al jaren in de winkel stonden en hun vak goed kenden. Of dat nog zo is weet ik niet. Mijn man doet al jaren met dezelfde bril ennik ben naar een ander gegaan ivm met de keuze van mijn bril.
  Die smoesjes dat de bril niet goed staat ken ik overigens ook van Pearl. Ze zijn dus niet de enigen die dit zeggen en volhouden.

  • Het klonk mij telkens ook wel plausibel in de oren moet ik zeggen, ook al had ik dit probleem nog nooit eerder gehad. Maar ik heb telkens mijn bril braaf laten bijstellen door ze.

 3. Zeker terug naar Hans Anders, al was het maar om het papier met de juiste oogmeting te laten zien.
  Slechte service en weinig kundig. Als iemand met jouw glaswerk komt klagen, dan heeft dat weinig met de stand van de bril te maken. Voor mijn staaroperatie had ik sterkte -5.25 en -4.75 + cylindrisch glas. Ze moeten je op zijn minst de glazen terug betalen.

 4. Oh, daar word je niet blij van. Ik ga ook altijd naar een 'dure' opticien. Ben één keer ergens anders geweest en dat was één groot drama. Nu dus weer bij m'n vertrouwde opticien.

 5. Dat is dus echt balen en een heel dure ervaring .Zeker ben je daar niet netjes behandeld .Zelf nooit problemen gehad bij H A .Ik maak ook altijd gebruik van de aanbieding bij je montuur gratis glazen .Ik wilde na mijn staar operatie een '' echte'' leesbril want die had ik opeens wel nodig .De goedkope doen het eigenlijk ook prima voor mij maar ja weer zo'n leuke aanbieding en voor 39 euro een leuke leesbril .De aardige jonge man heeft mijn ogentest gedaan .Helaas dit keer was het niet helemaal goed ,ik moet mijn boek of tijdschrift te ver van me afhouden om goed te kunnen lezen .Maar wat wel zo fijn is dat de bril perfect is voor de pc dus geen extra bril nodig daarvoor .En voor de andere optie lees ik gewoon met een goedkoop brilletje

  • Op zich hebben ze me wel keurig geholpen telkens, alleen hielp het helaas niet. Wat vervelend dat bij jou de ogentest achteraf toch ook niet klopte Elisabeth.

 6. Ik heb zowel multi-focaal en cilinders en dat is altijd een lastige meting, maar de keren dat ik bij Hans A een bril kocht nooit problemen ermee gehad. Als je bril niet goed zou staan had je dat ook zelf wel gemerkt want je gaat toch altijd een beetje schuiven op je neus, tenminste dat doe ik vaak als ik wazig zie maar meestal is bril dan gewoon vies

 7. Zo hoort het niet! Zelf helaas ook geen goede ervaringen bij H.A.
  De specsavers hier in Alkmaar is gelukkig erg goed. Dus we komen altijd daar.
  Ik hoop dat je nieuwe bril wel goed bevalt!

 8. Beleefd teruggaan met de second opinion ?
  Een nee heb je, een ja kan je krijgen !
  Mijn vertrouwde opticien heeft z'n zaak overgelaten..., afwachten dus, een volgende keer.
  Lie(f)s.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder