Aan welk huishoudelijk klusje heb jij een grote hekel? + Linkparty reminder

tea topic

De Teatopic vraag van deze woensdag is:

‘Aan welk huishoudelijk klusje heb jij een grote hekel?’

Ik moet er warempel even over nadenken, want er zijn zoveel opties als het gaat om klusjes in het huishouden!

Is het stofzuigen?
De vaatwasser uitpakken?
De was ophangen?
Strijken?

Ehm…

Mijn stomste huishoudelijke klus is….

Ik ga voor stofzuigen als vervelendste huishoudelijke klus, omdat die altijd wel ergens achter een stoel blijft hangen.

Daarom ben ik ook zo blij met mijn iLife robotstofzuiger ; )

Ik druk gewoon op zijn knopje, en hij gaat zelfstandig aan de slag. Zo heb ik mijn huishoudelijke hulpen graag!

Huisvlijt Linkparty Reminder

Heb je al meegedaan aan de Huisvlijt linkparty? Het kan nog!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Wat is jouw vervelendste huishoudelijke klus?

Similar Posts

14 Comments

 1. ha Nicole,

  eerlijk gezegd is er geen enkel klusje, dat ik niet graag doe.
  Ik doe alles gewoon.
  Maar om nou te zeggen: hoera… huishouden!! Nee… dat nou ook weer niet.

  Groetjes!

 2. Het meest vervelend vind ik opruimen geloof ik, omdat ik nooit zoveel spullen mag wegdoen als waar ik me lekker bij voel. Maar ik heb ook in mijn eigen tempo leren ontspullen dus mag een ander dat ook. Soms zucht ik even en droom van een kleiner huis (geen tiny house, maar bv een demi-house).

 3. Huishouden doe ik omdat het moet. Ik heb altijd een hulp gehad maar met de pandemie vonden wij het tock wat tricky om een vreemde in huis te hebben. Dus nu doen we het zelf. Mijn man doet beneden, ik doe boven.
  Wat ik echt haat is stofzuigen. Als ik twee kamers boven gedaan heb moet ik echt even gaan zitten. En zo’n robot, dat gaat niet bij ons want we hebben tapijten met reliëf. Die zouden dan alsnog met de gewone stofzuiger moeten.

 4. Het enige wat ik echt vervelend vind is de badkamer schoonmaken. Met het afvoerputje heb ik geen probleem dat maak ik regelmatig schoon maar die tegels van de badkamer dat vind ik een crime. Zo intensief en daar word je zo warm en moe van, bah. Verdere huishoudelijke klussen vind ik prima, dat moet gewoon gebeuren. Poetsen vind ik fijn, dat ontspant mij. Maar niet dat ik de hele dag door poets hoor, er moet ook ontspanning wezen zoals even bloggen.

 5. Hmm, ik heb eigenlijk aan alle huishoudelijke klussen een hekel… Het is allemaal zo saaaaai en ook vermoeiend en het moet allemaal zo vaak…. Drie dagen in de week werk ik buitenshuis. Administratief werk achter de computer en dat vind ik veel leuker om te doen… In de tuin bezig zijn vind ik op dit moment ook leuker. Op huishoudelijk gebied doe ik alleen dat wat echt noodzakelijk is. Dus bezoek: kijk niet onder de bank en geen kasten open maken😉
  Groetjes, Alice

 6. Nou ik heb eigenlijk geen hekel aan huishoudelijke klusjes, ben blij dat ik het nog kan doen.
  Maar nooit gehad, deed ze wel om mijn hoofd leeg te maken. Hans

 7. Hm, vervelendste klus weet ik eigenlijk niet goed. De leukste weet ik wel: strijken. Vind ik een fijn, rustig en rustgevend klusje. Maar het vervelendst? Ik denk dan toch bed verschonen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.