Reacties

Voldoende bewegen: zo wordt het een makkie! — 43 reacties

 1. Ja ik beweeg zeker voldoende. Inderdaad met het huishouden alleennal kom ik heel ver. Dan heb ik nog een hond die er 3x per dag zeker uit moet. En dan probeer ik nog te sporten.

 2. Ze willen dat je voldoende beweegt, maar gooien wel praktisch alle sporten op slot momenteel. Dat maakt het niet voor iedereen makkelijker natuurlijk. Ik beweeg meestal wel voldoende.

 3. geweldig, Nicole...

  zo letten we allemaal wat meer op onze gezondheid.
  Ik doe de "pomodori-methode"
  Elke 25 minuten bewegen, opstaan en "iets"doen..

  Prettig weekend!

  Marlou

 4. Goed artikel om te lezen! En handige tips waar iedereen wel wat aan heeft natuurlijk. Ik zit nu thuis vanwege ziekte maar het is soms wel zoeken naar beweging. Dat heen en weer lopen voor iets te pakken is echt een goede optie

 5. Fijne tips! En ik zeg dus ook altijd dat mijn dagelijkse rondjes buiten zijn als tandenpoetsen. Dat sla je toch ook niet over? Maar goed, blijkbaar vinden veel mensen het toch bijzonder, dat ik elke dag buiten ben.

 6. Goede tips weer. Ik beweeg nu weer voldoende. Aan het begin van de coronacrisis niet maar heb mijn evenwicht inmiddels wel weer teruggevonden.

 7. Ik heb nog een 17de tip voor je haha wordt kleuterleerkracht op een school waar ze een aparte speelzaal hebben voor de onderbouw. Elke dag lekker bewegen, je zit de hele dag niet stil en beweeg met het buitenspelen ook vrolijk mee! Deze week al gedanst en yoga gedaan! Als kleuterjuf mag je lekker binnen bewegen haha

 8. Helemaal op werkdagen is het geen probleem. Op de dagen door de weeks als ik vrij ben op zich ook niet. Dan geef ik voetbaltraining en dan beweeg ik vaak nog wel mee. Maar de zondag, die is heel wisselend.

  love As Always
  Dimario

 9. Ik ben fan van "Nederland in Beweging". Een kwartiertje eenvoudige oefeningen doen bij de TV of de laptop. Leuk om te doen en goed voor je!
  Een hartelijke groet van Jo.

 10. Bedankt voor de tips! Het lukt mij niet zo goed om dagelijks genoeg te bewegen. Ik heb een kantoorbaan en beweeg eigenlijk alleen buiten de kantooruren. Weet dat dat niet genoeg is en probeer nu dagelijks ook een wandeling(etje) te maken.

 11. Op mijn werk (revalidatie centrum) hebben wij een fitness hoek dat Rust Roest heet. Daar wordt veel gebruik van gemaakt. Zelf beweeg ik dagelijks, als kan ik soms op een vrije dag een beetje lui zijn

 12. Voor ik aan je blog begon dacht ik nog: Zal ik eerst een rondje gaan wandelen of eerst nog even dit log lezen. Haha. Ben het helemaal met je eens. Rust roest, dus in beweging blijven. Overigens heeft het huishouden voor mij een compleet andere betekenis gekregen sinds ik mee doe met allerlei challenges via de fitbi app. Erg leuk en uiteraard lekker in beweging.

 13. Zitten wordt nu inderdaad als het nieuwe roken gezien ;-) Als ik mijn 2e nieuwe heup heb, dan wil ik een stappenteller kopen. Lopen gaat nu slecht, maar fietsen doe ik bijna iedere dag, behalve als het stormt of als het stortregent.

 14. Trouwens, hoe gaat het met jou Nicole? Je hebt al 4 dagen geen post geplaatst! Ik maak me een beetje ongerust! Ziek, of internetproblemen?
  Hopelijk vind ik snel weer een nieuwe blog online en is er met jou niets aan de hand!
  Hartelijke groet,
  Aaf

  • Hoi Aaf,

   dankjewel voor je meelevende vraag.

   Er is denk ik weer eens een probleem met WordPress, want ik heb diverse blogposts geplaatst.

   Zie jij die dus niet? Is dit de laatste die je ziet?

   groetjes,
   Nicole

 15. Ikke? Ja, hoor. Zomaar een dag als vandaag: ramen en deuren gezeemd in de kamer van mijn moeder, haar douchevloer geschuurd, meubels gesjouwd, boodschappen gedaan, mijn eigen wc en badkamer gepoetst. En oh ja! Ook een half uurtje gewandeld. Ik ga even zitten als je het niet erg vindt ;-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder