Reacties

Geld verdienen met apps voor de gezondheid — 39 reacties

 1. Ik ben heel tevreden over de hoeveelheid lichaamsbeweging (eerder te veel dan te weinig), maar zou er nooit geld mee willen verdienen. Ik ben bang dat ik er dan (nog meer) iets dwangmatigs van zou maken om te gaan bewegen. Dus nee, voor mij geen goed idee. Maar wat je schrijft over het voorbeeld van Giovanna: je hebt gelijk. Zo kun je tegelijk besparen en sparen.

  • Ik heb de Ommetje app van de Hersenstichting. Daar ben ik door de Corona maatregelen mee begonnen, omdat wandelen heel goed voor je is blijkt. Ik fiets de ene dag en de andere wandel ik. Je kunt er geen geld maar punten mee verdienen. Love it! Mijn levensstijl kan wel gezonder. Ik zou minder snacks kunnen eten. M'n valkuil is chips!

 2. Op internet valt genoeg geld te verdienen, als je het maar ziet en soms ook regelmatig een inspanning levert.
  Het kan een motivatie zijn om iets in je leven aan te passen. Hans

 3. Oh, goeie tip! Ik begreep dat je voor de asr vitality app moet betalen, dat vind ik wel een nadeel. Maar ik ga eens kijken naar die andere, ik ben verzekerd bij Anderzorg.

  • Dat vind ik ook een nadeel Jenn van de a.s.r. Vitality app inderdaad. Maar hij 'loont' nog steeds is mijn ervaring. Overigens is hij op dit moment 4 maanden gratis.

 4. Ja ik wandel wel elke dag en doe m'n best niet ál te ongezonde dingen te doen maar nee, daar ga ik geen app voor downloaden, ik ben héél zuinig op mijn data, heb ook geen klantenkaarten en dat soort dingen. Vind het ook altijd een beetje lastig om op jouw site tussen de( gesponsorde? ) linken door te laveren. Maar wie er nut van denkt te hebben hoeft het voor mij niet te laten natuurlijk.

  • Dankjewel voor je reactie Riet. Je bent duidelijk een stuk zorgvuldiger met je data dan ik... Ik ben wat dat betreft net Kleinduimpje vrees ik. Ik laat een flink spoor achter.

   Wat betreft links: die zijn zelden gesponsord. Als je advertenties bedoelt: ik snap dat die vervelend kunnen zijn, maar dat is hoe ik Huisvlijt gratis toegankelijk kan houden voor bezoekers.

 5. Ik heb me er nooit zo in verdiept. Het kan handig zijn voor diegene die gezonder wil leven of overgewicht heeft. Ik blijf erbij dat minder schermen kijken al veel helpt. Actiever leven heb je zelf in de hand. Maar toch kan dit je meer 'drive' geven!

 6. Je schrijft: 'Om de a.s.r. Vitality app te kunnen gebruiken heb je namelijk een zorgverzekering bij Ditzo of De Amersfoortse nodig. Best stom vind ik.'
  Ik begrijp niet goed hoe je daar bij komt. Ik gebruik deze app ook, maar ben daar niet bij verzekerd. Wel is het zo dat je korting krijgt op sommige/deze zorgverzekeringen.
  Ik vind het een fijne app en is voor mij een stok achter de deur om mijn beweging te krijgen. Ik wil toch wel graag mijn weekdoel halen ;-)

  • Nee, maar wel als je hem aanzet voor een activiteit. Als ik ga hardlopen moet ik hem thuis aanzetten, en niet als ik ons tuinpad af ben en geen internet meer heb.

 7. Niet voor mij maar ik heb het meteen tegen mijn zoon gezegd. Die kan wel wat beweging gebruiken en zegt nooit nee tegen een extra centje, win win!

 8. Ik ken het nog niet en zou het ook niet gebruiken, voor 8 euro in de maand steek ik mijn energie en tijd liever ook in iets anders. Ik sport sowieso al 3 keer per week.

 9. Ze hebben de waardebonnen verwijderd uit de samengezond app dus is niet meer mogelijk om ze elke week te behalen met de weekdoel

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder