Reacties

Virtueel geld verdienen? 7 x virtueel geld! — 23 reacties

  1. Blijft bijzonder dat virtuele geld. Ik ben benieuwd of dat in de toekomst misschien wel nog meer een ding wordt.

  2. Geen ervaring mee eerlijk gezegd. En dat wil ik ook niet. Ik herken het natuurlijk wel hoor, dat wat je zegt over contactloos betalen and all. Maar al het andere is een ver van mijn bed show. En dat houd ik ook graag zo. Wel super informatief dit artikel voor mensen die er wel wat mee willen doen. Dus goed dat je jezelf er zo in hebt verdiept.

  3. Geen ervaring mee en heb er eerlijk gezegd ook niet zoveel mee. Munten zoals de Bitcoin zijn ook vrij onzeker, die keldert vaak enorm en zomaar ineens. Toen Elon Musk een keer een uitspraak deed kelderde de Bitcoin ook ineens gigantisch in waarde, bizar dat 1 persoon daar dan zo'n invloed op heeft.

  4. Wauw, dit klinkt allemaal zo ingewikkeld, maar in feite heb ik er ook wekelijks mee te maken zonder dat ik er bij stil sta. Ik speel soms Apex en daar kun je ook gouden munten verdienen, wat echt 'ons geld' is in de EA winkel in het spel (EA is de uitgever), waar je 'skins' mee kunt kopen voor je karakters of andere dingen. Ik vind die 'kruisbestuiving' wel leuk hoor! Ik dacht er laatst nog aan. Ooit is er bepaald dat wat we op de bank hebben staan, ook geld is. Dat is toch een gek idee als je daarvij stilstaat? Mooie blog weer van je met heel veel info, love it!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder