Reacties

Lifesum app: waarom heb ik die in vredesnaam?! — 19 reacties

 1. Haha, even checken bij je dochter of je wel gezond hebt gekookt. Ik vind dat grappig. Zelf begin ik niet aan zo'n app. Ik zou me dan te veel gaan focussen op eten en calorieën en daar knap ik niet van op.

  • Dat gevaar kan het inderdaad wel een beetje hebben. Net zoals alles wat je kunt gaan meten. Ik merk dat ook wel met mijn Fitbit. Tijdens het hardlopen moet ik bijvoorbeeld niet gaan kijken naar mijn hartslag, want dan wil ik meteen gaan wandelen....

 2. Ik sport gemiddeld 1,5 uur per dag en dan loop ik nog met de hond door de polder. Eten doen we hier echt gezond. Ik heb 2 maal een app voor eten geprobeerd maar dat werkt niet voor mij. Die apps zijn niet berekend op gezonde sporters met een laag vetpercentage.

 3. Ha Nicole,

  Oeps! dat zou me toch allemaal echt te ingewikkeld zijn...
  Ook al hoef je geen gebruiksaanwijzing te lezen.
  Ik heb het te druk voor extra appjes op mijn mobieltje. Stom he! haha... maar ook wel weer prima.

  Groetjes!

 4. Prima voor de liefhebben, dat ben ik niet dus. Het enige dat ik gebruik bij eten en bewegen is gezond verstand. Dat sloeg al snel op tilt toen ik dit artikel zat te lezen dus ben ik maar gestopt met lezen;-)

 5. Leuk, ik hou af en toe een weekje de eetmeter bij. Zag ook dat meer calorieën mocht. Deze Lifesum ga ik ook proberen. Ik ben benieuwd of alles toe te voegen is, zoals bijv. 100% pindakaas of een volkoren beschuit.

 6. Haha! Klinkt leuk! Zeker als die app zegt dat je nog wat mag snoepen. Ik heb een of ander dieet-appje. Daar kun je ook van alles invullen. Als je iets goeds doet (water drinken of sporten of zo) krijg je een kledingstuk voor je poppetje. Echt zo heerlijk kinderachtig. Maar gek genoeg helpt het wel om wat gezonder te eten, merk ik. Als ik weet hoeveel ik extra moet sporten om iets weer te verbranden, denk ik vaak ‘Nah, zó lekker is het nou ook weer niet’.

  • Dat herken ik Nicky! Je krijgt toch meer besef hoeveel beweging bepaald voedsel vraagt om te verbranden. Ik zie daardoor ook makkelijker van sommige dingen af.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder