Reacties

Gezond hondenvoer — 13 reacties

 1. :-) mijn broertje in ik snoepten ook van de kattebrokjes toen we jon/klein waren, in mijn beleving smaakten ze een beetje zoutig...
  maar voor mijn eigen huisdieren koop ik meestal gewoon het huismerk droge brokjes ( hond kat variant) en als je kijkt op de samenstelling blijkt die meest een grote overlap te hebben :-)
  (oh ze krijgen btw ook wel eens mensenvoer, een oud kapje brood als onbijt of een overgebleven gekooktaardappeltje en gekookte groente door hun brokjes geprakt, word allemaal gewoon met smaak opgepeuzeld.

 2. Bij mijn schoonfamilie geven ze hun hond altijd de restjes van hun maaltijden. En dat doen ze dan gewoon op hun Villeroy en Boch servies, en de hond likt het af!

 3. Tip: zet de volgende keer in de kop van je post erbij dat 't een advertorial is.
  Dan is 't voor iedereen duidelijk en scheelt jou mogelijk vervelend commentaar. :)

  Overigens is 't inderdaad goed kattenvoer, ik geef 't al jaren aan m'n katten en ze hebben er niet veel van nodig en vinden 't heerlijk! Maar 't is wel duurder dan supermarktvoer. Om de kosten nog een beetje te drukken koop ik bij zooplus.nl meestal 20 kilo in een keer, dat scheelt nog behoorlijk.

  Groetjes,

  Marielle

 4. Ooit in een tijd dat ik minimale inkomsten had prees men mij in een dierenzaak de beste voeding voor de poes aan, er zat kipfilet in. Zelf at ik bijna dagelijks een maaltijd met het goedkoopste gehakt van de stad dus die kipfilet voor de poes heb ik laten staan. Voor mensen bestaat denk ik wel een manier om snel alles wat je nodig hebt binnen te krijgen. Maar dat zijn drankjes en sondevoeding uit het medische veld. Die zijn echt niet lekker maar bevatten alles wat je nodig hebt.

 5. Wij hebben geen kat (meer), maar wel een hond en die krijgt gewoon een b-merk van de Boerenbond (of Wellkoop in het noorden). Hij doet het er prima op volgens de dierenarts.
  Vroeger ook meer dan genoeg hondenbrokken gesnoept en bij de kleine man hier verdwijnt ook regelmatig een brokje in zijn mond.... Zo heel erg zal het niet zijn

 6. Marielle, bedankt voor de tip! Ik vind het altijd akelig als mensen zuur reageren over advertorials.

  Vooral omdat ik er zo zorgvuldig mee omga, en zorg dat er relatief veeeeel meer 'gewone' logjes zijn, dan advertorials.

  En wat grappig dat er zoveel kinderen zijn die van de dierenvoeding snoepen! Wie had dat gedacht.

  Mijn achterbuurvrouw heeft ook Hill's dierenvoeding, en is er ook heel tevreden mee. Ik vond het erg leuk om te horen, dat zij het kende en gebruikte!

 7. Ik koop verschillende soorten voer voor de katten. Vandaag stonden bij de AH doosjes van Gourmet met 8 zakjes voer afgeprijsd voor 0.99 cent. Die heb ik meegenomen, ze eten hier bijna alles.
  Voor de hond halen wij ook brokken in de supermarkt, ze doet het er goed op.

  Ik heb vroeger geen kattenvoer gegeten, maar broer heeft wel eens vlees uit blik geprobeerd ;)
  Wel haalde ik de zonnebloempitten uit het konijnenvoer, dat had ik mijn oudere nicht weleens zien doen ;)

  Groetjes Isabelle

 8. Hill's is prima, maar toch ben ik overgestapt op Yarrah omdat het eco is. Er zijn meer biologische en eco merken (kijk maar op Zooplus of andere webshops) die niet echt duurder zijn maar zonder kleur- en geurstoffen en niet met granen/tarwe bereid, want ook onze huisdieren hebben daar geen geschikte spijsvertering voor.

 9. Nicole, dat was geen zure opmerking van mij, maar een oprechte opmerking.
  En als zo'n advertorial gebruikt wordt voor dat extra plakje ham of kaas, hé, prima hoor! En nee, ik zag dat niet. Het viel mij gewoon op dat ik de laatste tijd veel van dat soort dingen zie op je weblog.
  Ik vind dat je voorzichtig moet zijn met kattige reacties op een reactie. Het kan toch ook niét negatief bedoelt zijn, je kent me niet eens.
  Maar goed, ik lees in het vervolg gewoon wel je stukjes en zal niet meer te snel reageren.
  Groetjes, Tineke

 10. Wij geven vlees ( rauw ) barfplaats.
  Naar onze ervaring het beste wat er is, als we brokken zouden voeren zou het zonder toevoegingen zijn zoals deze brokken wel bevatten.

  Debora

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder