Similar Posts

14 Comments

 1. Jammer dat er geen geld was voor een uitje, maar dit is ook super, wij deden dat vroeger ook altijd een keer per 2 jaar. Super dat het was, eigenlijk hoef je niet weg want plezier heb je zo toch!

  Helaas is de vermoeidheid altijd een prijs die je betaalt voor het niet als eerste willen gaan slapen haha

 2. Een kinderhand is snel gevuld, hartstikke leuk dat school een budget alternatief heeft gevonden dat de kids zo leuk vinden.
  Lieve foto.

  Groet Isabelle

 3. Mijn zoon is nu 15 jaar, is vanochtend vertrokken met de klas naar Berlijn waar het 30 graden zal worden vandaag. Wat het zo bijzonder maakte is dat ze om kwart voor vier op het schoolplein moesten zijn. De bus vertrok om 4 uur met allemaal opgewonden tieners waarvan de meesten nauwelijks geslapen hadden.
  Mijn zoon had nauwelijks geslapen en ik bleef wakker omdat ik bang was dat ik door de wekker heen zou slapen. Hij ging om 2 uur 15 af. Kosten schoolreisje 250 euro, drie dagen Berlijn met alle entree’s enzo inbegrepen. Dan is het op de basisschool allemaal wat simpeler en eenvoudiger.

 4. Schattig! wij betalen de schoolreisjes ook zelf. Ik houd altijd mijn hart vast als ze weer een dag naar zo’n drukke speeltuin gaan… ben er eigenlijk liever zelf bij. Gebroken benen/armen enzo vliegen dan door mijn hoofd. Of een klein meisje wat verstrooid is en zo de groep kwijtraakt… maar goed, tot nu toe is het wel goed gegaan.

 5. Ik was er ook niet rouwig om dat ze niet met een bus gingen. Ik vind het ook altijd spannend, of ze weer heelhuids terugkomen, ook al weet ik heus wel dat het vrijwel altijd prima verloopt.

  250 euro voor 3 dagen Berlijn is een fiks bedrag. Wij moesten dat betalen voor een schoolreisje naar Londen. De schoolreisjes worden er op de middelbare school niet goedkoper op…

 6. Pff,wat een hoop geld weer allemaal.Maar hij heeft vast genoten,toch?
  Hier doen ze iets in de buurt en een klas gaat naar de Hutterites,bepaalde groep die met elkaar in een colonie wonen.Erg interessant hoe deze mensen leven hoor en superaardig.Vaak krijgen ze iets en wie vind dat nou niet leuk.
  Anderen gaan naar een natuurpark met of zonder rondleiding en het kost je een par dollar,bussen hebben de scholen zelf.
  Gebeurd hier in de komende vier weken,want over 4 weken zijn de scholen allemaal dicht!!
  Groet, Wilma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.