Reacties

Waarom ik afhaakte bij de Netflix serie Wanderlust — 40 reacties

 1. Altijd leuk ok jouw tecensies te lezen, ik ga het tóch eens proberen deze twee.

  Ik ben gestopt met bijv salvation - te Amerikaans te slecht geacteerd. Ook kan ik niet te lang kijken naar series zonder een gied verhaal maar met veel geweld en achtervolgingen. El cathedral was te saai en te langzaam...

 2. Ik heb ook beide series gekeken en ik geef jou volkomen gelijk!!
  Bij wanderlust gaat het zo traag en sloom allemaal. 1 bepaalde aflevering speelde zich volledig af toen Joy bij haar therapeut zat. ZO LANGDRADIG!!!

  You me & Her is idd veel beter!

 3. Netflix heb ik (nog) niet, dus hier is het steeds tv. Enkele weken geleden keek ik naar het nieuwe programma De Luizenmoeder en de tweede aflevering heb ik zelfs niet eens willen kijken. Dat gebeurt heel erg weinig bij mij. Ik wil absoluut geen stenen gooien naar de programmamakers, maar ik vind het programma zelf iets te kinderachtig. Ach, genoeg andere dingen om naar te kijken ;)

 4. Ik heb wel films die ik na tien minuten uitzet, omdat ze gewoon te slecht zijn. Deze serie zou ook niets voor mij zijn. Noem me ouderwets, maar ik vind vreemd gaan gewoon not done en zou hier ook niet naar kijken.

 5. Ja, had ik ook bij deze serie. Na 2 afleveringen niet verdergekeken. Ik 'dwing' mezelf bij een serie om minstens 2 afleveringen te kijken om het een kans te geven. Deze sprak me gewoon niet aan. Zoals je zegt wel goed geacteerd maar niet mijn ding.

 6. Wij hebben geen Netflix maar ik denk ook niet dat het echt een serie voor mij is. Althans, als het komisch bedoeld is, dan misschien qua onderwerp wel, maar anders zou het verhaal mij niet bepaald aanspreken.

 7. Ik ben niet zo'n serie-kijker, maar ben nu na het lezen van je review juist wel nieuwsgierig naar het verhaal. Maar meer om te weten of ik er hetzelfde over denk als jij :)

 8. Ik ben bij zoveel series van netflix uiteindelijk gestopt. En zijn er maar een paar die ik echt helemaal af gekeken heb. Kan me gewoon niet voorstellen dat elke serie iedereen helemaal 'grijpt'. Gelukkgi is het aanbod groot genoeg om andere keuzes te maken.

 9. You, me & her heb ik gezien. Die vind ik op zich wel leuk maar ook wel een beetje bijzonder. Deze serie ken ik niet dus ik ga een kijke nemen als ik klaar ben met mijn huidige serie.

 10. Ik heb dat laatst ook bij een serie gehad... Hoorde er veel goede dingen over, dus maar aangezet... Konden er echt niet inkomen. Ik weet niet een meer welke serie het was, erg he! hahaha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder