Reacties

Ik heb geen zin meer + 8 oorzaken — 15 reacties

 1. Omdenken is tegenwoordig erg in dus iets negatiefs omzetten in iets positiefs.
  Niet: wat vervelend dat er nog 2 naar school moeten
  Wel: wat fijn dat er al 3 vrij zijn
  Zelf ben ik er niet zo goed in maar misschien is het voor jou het proberen waard.
  Succes!

 2. Wat herkenbaar. Ik ben zo blij dat het de laatste week is. Je vaste dingen gaan wel door maar er hangt wel steeds een puber om je heen of niet zodat je niet kan wassen vanwege het lawaai...pfff.

  Nog even.....

  Nelly

 3. Ook herkenbaar,midden op de dag gaat hij eieren bakken en zo,wordt wel netjes opgeruimd maar toch...

  Ik probeer zoveel mogelijk m'm eigen gang te gaan,heb zo vroeg mogelijk de boel aan kant en daarna lekker de tuin in.

  Wat wel scheelt is dat hij verkering en een druk sociaal leven heeft dus ik hoef hem niet te vermaken ;)

  Wat bij jouw wel meespeelt is (misschien)dat de laatste weken op de basisschool zo druk zijn,net of alles op het nippertje nog gedaan moet worden?

  En anders ga je lekker hardlopen en zet ze aan het werk,de tuin omspitten of zo en gelukkig wordt het mooi weer,kunnen ze gaan zwemmen toch?

 4. Hier nog geen schoolvakantie, begint pas volgende week. Daar ben ik ook wel aan toe.
  Helaas begint mijn eigen vakantie pas over drie weken. En daar ben ik ook heeeeeel erg aan toe!
  Ik leef met je mee! ;)

 5. Onze vakantie is alweer achter de rug! Sander moet nu tot ergens in september (geloof ik) door zonder vakantie, en omdat ie sinds kort geen 40 maar 36 uur werkt is het nog maar de vraag of ie dat nog vrij kan nemen, want als je midner gaat werken krijg je ook minder vakantie-uren natuurlijk :(

 6. Ik ken het gevoel wel, maar wij zijn dit jaar de vroege vakantiegangers. De laatste twee weken. De oudste heb je om je heen hangen en de jongste zit nog in het schoolritme. Ik wens jou en je gezin alvast een hele fijne vakantie toe.

 7. Lijkt me lastig als drie kinderen al vrij hebben en twee nog niet. Voor de twee ook niet leuk lijkt me. Misschien een idee om alvast voorpret te hebben over wat jullie gaan doen. Tijd gaat snel, voor je het weet is het zaterdag.

 8. Ik heb ook geen zin meer, moet ook nog alleen deze week, eigenlijk nog maar twee diensten, alleen donderdag en vrijdag. Maar dan wel van 15.00 tot 23.00 uur... Vandaag over een week gaan wij op vakantie, kijk er zooooo naar uit...
  Ik wens je een heel fijne nieuwe week,
  Lieve groet,
  Mirjam

  • 11 augustus klinkt ook heel vroeg inderdaad. Wij beginnen pas weer in september. En bij middelbare scholen komt dat uiteindelijk neer op half september. En dan drie weken later Herfstvakantie…

   Dus dat schiet lekker op.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder