Reacties

Reuze mergpijp vermeerderen — 17 reacties

 1. Lekker mergpijpjes, ik koop ze heel af en toe en dan koop ik die zonder cake. Ondanks alle toevoegingen zijn die tenminste glutenvrij en leuk voor een paar keer per jaar :-)

 2. Ik ben ook gek op mergpijpen en mijn man ook :) Maar omdat wij nooit mate kunnen houden, haal ik ze maar weinig in huis ;) Bij ons is het nooit een halve mergpijp; wij eten er eerder 2 per persoon per keer... * bloos *

 3. Toevallig deze week voor Joh de reuze mergpijpen gekocht, hij mag wel wat groeien en voor mijzelf de glutenvrije variant creme mergpijpjes. Waarbij ze van de jumbo het verschil niet eens kennen. De laatste keer hadden ze achter de cakevariant verstopt. Zelf halveer ik ook vaak omdat het nogal zoet is.

 4. Owww, lekker, mergpijpjes!!!
  Ik koop ze eigenlijk bijna nooit omdat manlief ze niet lust.
  En omdat ik er juist heel erg gek op ben is het dus niet verstandig om ze toch te kopen. ;-)

 5. Ich war im Septenber auf Zeeland und habe im C1000 die reuze mergpijpen gekauft.
  Ich möchte sie gerne online bestellen. Kann mir jemand behilflich sein ?
  lg aus dem Saarland

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder