Maak je eigen gratis deurhanger

Gepost January 24, 2012 in Zuinig Huishouden / 7 Comments

Nu ik de gelukkige bezitster ben van mijn eigen kantoortje, ging ik op zoek naar een deurhanger, om aan de deur te hangen.

De kinderen hebben namelijk de gewoonte om te pas en te onpas binnen te vallen met vragen als: ‘Wat eten we vandaag?’ en ‘Waar zijn mijn sokken?’

Dat moet kunnen, maar er zijn ook momenten dat ik echt even rustig moet doorwerken, en voor die momenten wil ik een deurhanger aan de deur hangen. Hopelijk zien ze die, en beseffen dat hun vraag even kan wachten.

Maak je eigen deurhanger

Deurhangers kun je kopen, maar natuurlijk ook zelf maken. Met behulp van Google vond ik een blanco deurhanger, die ik zelf naar wens heb afgemaakt. Ik heb het plaatje van de deurhanger geupload naar Photobucket.com, en tekst toegevoegd.

Het resultaat zie je linksboven!

Hoe maak je je eigen deurhanger?

  1. Print deze blanco deurhanger uit door op het printmachine icoontje te klikken. Je krijgt dan een pdf-bestand dat je kunt printen.
  2. Schrijf er je eigen tekst op, of laat de kinderen hem inkleuren.
  3. Voor de stevigheid kun je hem op karton plakken, of in ieder geval lamineren.

Methode 2

  1. Upload de afbeelding van de blanco deurhanger naar photobucket.com.
  2. Voeg de gewenste tekst toe en eventueel plaatjes.
  3. Printen maar!

Neem een email abonnement!


7 responses to “Maak je eigen gratis deurhanger

  1. LOL, ik zou willen dat dit werkt! Misschien toch eens proberen, wie weet. Ik hang wel eens een briefje op als ik telefonisch in gesprek ben, vind het heel vervelend als dan iemand binnen komt. Maar dat is toch niet zo heel vaak.

  2. OOo, wat hilarisch, wat een leukerd heb je gemaakt. Dat is honderd keer leuker dan die standaard gevallen met NIET STOREN! erop. Het plaatje is ook héél duidelijk!! Hahahaha…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.