Reacties

21 bemoedigende spreuken en citaten aan de wand — 77 reacties

 1. Toen ik ging emigreren kreeg ik van vrienden een tegel met 'Wie zijn Eigen weg gaat kan nooit worden ingehaald'. Na twee jaar denken weet ik eigenlijk nog steeds niet of hij klopt ;-)

 2. Ik heb op het toilet zoiets hangen, een koelkastmagneet met daarop de tekst: "Mothers are angels in training" ;) , maar ik zou toch geen muur vol willen met van die wijsheden.
  Het heeft dan iets dwingends, terwijl zoiets in een subtiel hoekje meer effect kan hebben om over na te denken.

  Groetjes Lily

 3. Ik heb niets aan de muur hangen maar heb wel zo'n kadertje op de kast staan. "So many of my smiles begin with you". Die staat bij de prentjes van de geliefden die we dit jaar verloren hebben.

 4. Wij hebben een bordje in de hal met de tekst: be nice or go away en een in de keuken met 'have a coffee, do stupid things with more energy' ????
  Van de bordjes met 'in dit huis....' en de letters HOME' word ik niet goed.

 5. Ik heb in de wc een lijstje met de spreuk Less is more hangen en op de gang een canvas met Home is where ever I am with you. Verder geen spreuken. Te veel vind ik ook niet mooi. Ik deel overigs elke week via Social media zelfgemaakte quotes.

 6. Weinig, twee schilderijen en een prent in de kamer,
  een hart in de keuken om uitnodigingen,kaarten en fotootjes in op te hangen,
  een grote spiegel in de gang!
  Spreuken, heel leuk om te lezen!

 7. Een trend heeft altijd een moment waarop iedereen verzadigd is. Ik denk dat dat voor spreukenborden binnen afzienbare tijd gebeurd, maar ik kan het niet helpen : ik vind ze leuk.
  Ik heb mijn eigen 'spreuk' Is dat wat je drijft hetzelfde als dat wat je gaandeweg houdt? laten tekenen door collegablogger en handletterer Emilie en die ingelijst.

  • Je zou dan eigenlijk zo'n handige schilderijlijst moeten laten bevestigen. Daar kun je dan vervolgens gewoon schildertijtjes etc. op zetten, en makkelijk weer wisselen.

 8. Ik vind een spreuk aan de muur echt heel erg leuk. Als ik later alleen woon wil ik dit erg graag in mijn woonkamer. Bij ons thuis hangt er een schilderij en een grote foto!

 9. Ik vind deze trend met inspiratiewanden prachtig! Ik ben aan het renoveren van mijn huis, en mijn volgende stap is de keuken. Ik denk dat een van de muren daar perfect is om spreuken op te hangen! Ik laat specialisten het basisontwerp doen en vraag ze om een muur wit te laten blijven voor citaten!

 10. Zo'n spreukenverzameling is mij wat te druk, maar ik heb wel twee fotolijstjes in huis met spreuken/Bijbelteksten. Het fijne van dingen in een lijstje vind ik dat je ze ook af en toe kunt wisselen. Niet dat ik dat al gedaan heb, maar het kan;). Als je een kant en klaar bordje koopt met een spreuk erop, is dat toch anders.

 11. Ik hang wel eens iets aanmoedigend op mijn koelkast. De mooiste spreuk vind ik: I will not let anyone walk through my mind with their dirty feet. Van Ghandi.

 12. Wat een zalige spreuken. Toen ik, een paar jaar geleden, bij mijn vriend in trok moesten zowel zijn als mijn katten aan elkaar wennen. Op een gegeven moment ging het best fout. Toen stond ik op en riep 'hela, hier is geen plaats voor drama'. Raar maar waar, het werkte. Later heb ik deze spreuk op de schouwwand geschilderd. Elke bezoeker die over de vloer kwam vond dit geweldig. Wat een fijne herinnering zeg.

 13. Naast mijn pc hangt op ooghoogte en klein tegeltje met de spreuk; 'Wie sturen kan zeilt bij elke wind'
  Ooit gekregen van mijn moeder toen ik in een moeilijke periode zat. Het is me dierbaar.
  Verder in huis geen spreuken.

 14. Bij onze keukentafel hangt het bord: Als ik gemekker wil horen, dan koop ik wel een geit. Deze spreuk is bedoeld voor onze dochters

 15. Heel eerlijk? Ik vind dat soort quotes best erg (zeker die van 'hotel mama' en dat soort dingen), sorry. Maar die WC-quotes zijn hilarisch!!! Die vind ik eerlijk gezegd wel heel erg grappig. Mijn soort humor vermoed ik.

 16. Heerlijk die tegeltjes soms beetje nostalgie maar ik hou er wel van
  En leuk je eigen tegeltje maken
  Ik heb ooit borduurwerkjes gemaakt met die 2 popjes liefde is, liggen nu op zolder wil ze niet wegdoen

 17. Ik heb nu een koffie quote aan de muur hangen: I only drink coffee on days ending with 'y'.
  En in de badkamer: hi siri, remove my makeup!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder