Reacties

Leven als God in de Achterhoek — 18 reacties

  1. Afgelopen week moest ik nog werken. Nu morgen nog 1 dag en het is voor mij ook voor even vakantie ;) Ik kan ook wel genieten van die kleine dingen zoals met een drankje in de tuin of terras, heerlijk.

  2. Wat heerlijk om dit te lezen .Ben zo moe van al het geklaag en gezeur over het weer waar we toch echt niets aan kunnen veranderen .Mijn favoriete moment heb ik iedere ochtend als we rond 9 uur buiten aan de koffie zitten .De vele hommels en heel af en toe een bijtje bezig zien ,het fluiten van de vogels een weer mooie roos die bloeit .Zoveel om van te genieten .

  3. 's Ochtends rond 6.30 fietsen met de hond en het bijna koud hebben. Rimpelloos water,de geur van soms vochtig hooi en bijna niemand tegenkomen. Heerlijk.

  4. Gisteren met de hele familie plus nog wat lieve mensen het 55 jarig huwelijk vieren van mijn ouders. We waren in een restaurant dat uitkeek op het Sneekermeer. Zo gezellig, zo ongelooflijk mooie blauwe lucht, dat water, die zeilboten. Stiekem ben ik meer Fries dan ik weleens denk :-)

  5. Hier in hartje Alkmaar vind ik het ook prima toeven. Het is hier overdag een graad of 4 koeler en dat is net het verschil tussen prettig en te warm. Door weinig ramen weet ik het in m'n huis onder de 23 graden te houden, ook lekker. En ik loop hier zo De Hout in met erg veel bomen en schaduw. Kortom met dit weer kan ik maar beter dicht bij huis blijven. In de avond fiets ik in een dik kwartier naar het strand. Alleen voor het fietsen, want een strandganger ben ik niet. ;-)

  6. wat heerlijk,dat is puur genieten,wat wil een mens nog meer... we zijn allemaal te veel eisend geworden,we moeten waarderen wat we hebben en God bedanken daar voor,Hij is onze maker van alles,hemel en aarde. geniet zolang het kan,er is geen verleden en geen toekomst het is NU,en trouwens handig hoor dat afdekje dat je op tafel hebt staan,ik heb dezelfde,waarschijnlijk ook van de Action.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>