Reacties

Veilig schoonmaken x 4 + gratis printable! — 21 reacties

  1. Ik gebruik zoveel mogelijk puur heet water, natuurazijn of baking soda, omdat dat het best is voor het milieu. En eigenlijk heb ik daar nog nooit problemen mee gehad dat het uitbijt of vlekken geeft. Mijn oma gebruikte vroeger inderdaad ook altijd chloor met bepaalde schoonmaakklusjes, ze droeg daarbij dan altijd dezelfde kleding ;)

  2. Dat plaatje geeft een goed overzicht. Ik gebruik azijn heel veel, maar het is inderdaad niet overal goed voor. Ik probeer er overigens ook op te letten dat er geen microplastics in zitten, wat betreft duurzaamheid. Maar dat is natuurlijk weer een ander verhaal.

  3. Dank je wel voor die handige printable! Ik ben dus zo iemand die glazen wast met allesreiniger. En ik ben inderdaad altijd geïrriteerd dat er daarna strepen ontstaan hahahaha! "HOE KAN DAT NOU?". Thanks Nicole xxx

  4. Ik heb altijd onthouden dat mijn moeder vertelde dat chloor ervoor zorgt dat het schoon 'ruikt', maar niet dat het schoon 'is'. Soms zijn mensen zo kwistig met chloor in het toilet, maar ik maak het altijd van te voren schoon met Jif (de pot) en de bril en alles juist weer met allesreiniger of Dettol-doekjes. Niet elk doekje is trouwens geschikt voor de wc-bril. Dus ja, dat lees ik ook.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder