Reacties

Aangebrande pan schoonmaken: 17 simpele tips! — 29 reacties

  1. Heel herkenbaar dat met inductie. Hier helaas ook nog met enige regelmaat, het gaat inderdaad zo snel. Ik doe het altijd met een schuursponsje, wat Dreft en flink wat kracht. Dat van het vaatwasblokje ga ik even onthouden voor de volgende keer.

  2. Dit artikel komt echt als geroepen! Ik heb van de week een pan laten aanbranden en ik denk dat ik ook maar eens in de weer ga met een vaatwasblokje.

  3. Je tips komen als geroepen. Ik heb eergisteren mijn favoriete pan laten aanbranden en ik kreeg hem niet meer goed maar verkreeg het niet over mijn hard om het weg te gooien. Ik ga al je tips proberen :)

  4. Bij zo iets laat ik vooral eerst de pan al niet afkoelen maar doe er direct heet water in met een scheutje dreft en zet deze terug op het warme vuur. Daarna even met de spons erdoor en alles is weer in orde.

  5. Wat een handige tip met het vaatwasblokje, nog nooit aan gedacht! En ik zie ook op je site voorbij komen dat het goed werkt voor het toilet! Ga het testen binnenkort ♥️

  6. Het kan aan de cola liggen ik denk als je andere cola had gebruikt dat het misschien wel goed lukt. Zo heb ik namelijk met cola een keer mijn douche tegels en air fryer schoon gekregen kan je nagaan hoeveel troep er eigenlijk in cola zit

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>