Reacties

Afwasmiddel: 5 gebruiks tips — 16 reacties

 1. Ik vind het een multifunctioneel artikel. Zelf poets ik er ook altijd de keukenkastjes (niet met vies afwaswater hoor) en het fornuis mee, je moet het alleen goed naspoelen met schoon water anders streept het.
  M'n ramen waste ik er ook altijd mee, maar ik herinner me nog van vroeger dat ik er in het begin te veel in deed. Een druppel is al voldoende. Tegenwoordig doe ik spiritus door het raamwaswater. Hoef je ook geen extra emmer met schoon water bij je te hebben voor de zeem.
  Dat van die fruitvliegjes is een goede tip. Ga ik toepassen als ze weer verschijnen (hopelijk niet).

 2. Een aantal van deze tips kende ik nog niet. Nu heb ik er weer iets bijgeleerd.
  Mijn tip:
  Als je de spiegel in de badkamer opwrijft met een doekje met wat afwasmiddel erin, beslaat hij een hele poos niet meer. Zo kun je ook na het douchen in de spiegel kijken.

 3. Ik heb vanmorgen net nieuw afwasmiddel gekocht en nu ik dit lees, krijg ik gewoon zin om af te wassen. :') Een tip van mij is: een drupje afwasmiddel in het teiltje is genoeg! Daar moest ik even aan denken, want gisteren zag ik hoe een vriendin van mij de afwas deed. Ze gebruikte zo veel afwasmiddel, dat is helemaal niet nodig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder