Reacties

Moleskine agenda met korting — 22 reacties

 1. Fijn dat je nu een agenda hebt helemaal naar jouw smaak, op het einde van het jaar weten we dus waar jij opnieuw een agenda zal gaan halen, maar eerst een heel jaar van deze gaan genieten!

 2. Ik ken deze niet, ik hoef alleen maar elk jaar een vulling voor mijn agenda te kopen, dus ik kijk ook niet eens naar wat er is aan agenda's. Fijn dat je nu een goeie agenda hebt gevonden...
  Fijne dag vandaag,
  Lieve groet,
  Mirjam

 3. Mooi dat je hier zo voordelig aan hebt kunnen komen! :-)

  Ik heb weleens een Moleskine agenda gehad, een kleinere dan jij nu hebt. De indeling vond ik ideaal maar hij viel op een gegeven ogenblik wel uit elkaar. Doordat er vakjes en zo in zitten, had ik de neiging dat hele ding met van alles en nog wat vol te proppen en dat bleek niet zo'n goed idee.

  • Grappig! Ik kan me dat volproppen goed voorstellen. Ik heb dus ook die flinke envelop achterin zitten, die er gewoon om vraagt om er van alles in te doen.

 4. Hallo huisvlijt,
  Fijn dat je een goede agenda hebt gevonden. Er belangrijk. Waarom pimp je deze agenda niet op met een elastische boekenkaft. Die zijn bij de Hema te koop. In verschillende kleuren en prints.
  Groetjes Jolanda

 5. Ik heb deze agenda ook! Al jaren en hij bevalt dus prima. Wel zijn bijna mij aan het eind van het jaar altijd de randen beschadigt.
  Jouw Hema agenda heb ik ook, als werkagenda. Voor mij werkt die prima, met elk half uur een nieuwe patiënt, maar ik heb wel de grote uitvoering. Bij voorkeur met ringband, want de versie zonder ringband valt meestal in november uit elkaar.

 6. Ik ken de notitieboekjes. Zo'n agenda lijkt me ook wel wat, welk formaat is dit? Maar je moet het natuurlijk net treffen, die kans is hier bij de V&D (e-r-g klein) waarschijnlijk niet zo groot. En ik heb een agenda, die me tot nu toe in ieder geval nog niet (mee of) tegenvalt. Wel fijn dat je zo'n koopje gescoord hebt!

 7. Ja ook ik heb een moleskine notebookje ( jeweet wel om al mijn geniale ideetjes meteen in op te schrijven :-) oh en al mijn inlog en wachtwoorden natuurlijk , want zo onderhand heb ik daar wel 20 van, en aangezien ik voor sommige elke 2 maanden een nieuwe moet verzinnen is alles onthouden of alles hetzelfde geen echte optie meer.)
  Fantastische dingen zijn het!

  • Erg hè, al die wachtwoorden?! Ik heb voor verschillende blogs verschillende Twitter accounts, en ik kan nergens meer in omdat ik mijn wachtwoord niet meer weet… : (

 8. Ik ken de Moleskine boekjes en vind ze geweldig - maar ook geweldig duur. Ik gebruik ze daarom alleen voor mijn dagboek, omdat ik dat lang wil bewaren. Voor mijn werk gebruik ik de goedkoper versie van de A.ko, want de aantekeningen die ik daarin maakt gaan toch maximaal drie, vier jaar mee.

  • Dat is een veelgehoorde kritiek op moleskine agenda's en notitieboekjes: de prijs. Waarschijnlijk betaal je behoorlijk voor het merk… Maar goed ik heb deze dus voor de helft van de prijs.

 9. Ik heb het er toevallig laatst met iemand over gehad, daarvoor kende ik ze helemaal niet. Persoonlijk gebruik ik gewoon een gratis agenda, en veel (uit de papierbak gehaalde) notitieblaadjes :)

 10. Ken wel het begrip Moleskine en weet dat er een grote groep fervente aanhangers cq. verzamelaars is, dus eigenlijk een heel gevaarlijk ding voor mij ;-) Maar ik heb er geen een, ben nog zoekend naar de beste oplossing omdat ik net als jij graag van alles noteer in mijn agenda moet het ook iets ruims zijn. Voor nu gebruik ik een schoolagenda.

 11. Ik heb er ook een notitieboekje van, om aantekeningen te maken, tekeningetjes te maken etc. Ik vind hem heel leuk, maar voor mijn dagboeken gebruik ik liever de notitieboeken van de Paperchase.

 12. Ik ben helemaal into agenda's en notitieboekjes. Nu ja, was. Momenteel gebruik ik heel erg veel mijn mobiele telefoon, en ik denk dus niet dat zo'n agenda mij nu een meerwaarde kan bieden. Of toch?

  • Als je goed overweg kunt met je smartphone dan is een papieren agenda inderdaad niet meer nodig denk ik. Voor mij persoonlijk heb ik het nodig dat het op papier staat. Anders voelt het niet echt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>