Reacties

Hema agenda blijkt miskoop — 35 reacties

 1. Balen zeg! Ik heb voor nu nog een gratis agenda, maar heb hem nog niet in gebruik genomen. Ook omdat ik eigenlijk een beetje bang ben dat hij me veel te weinig ruimte biedt, maar de prijs (=niks) me wel weer aanstond. Ik zal er vandaag in ieder geval mee beginnen, want het echte leven begint nu weer.

  • Gratis is erg fijn, maar als er te weinig ruimte is kan ik me voorstellen dat hij niet prettig uitpakt.

   Hier begint vandaag het echte leven ook weer.

 2. Eigenlijk 2 miskopen, een winterjas en bruine pumps
  De winterjas is net iets te krap gekocht. Als ik een dikke trui / vest aan heb ben ik net een rolmops. Het draagt niet fijn. De bruine pumps, 3 jaar geleden gekocht, nog nooit aangehad. Ze dragen niet lekker. Ik ben te zuinig om er afscheid van te nemen. Op mp zetten is ook al zowat.

  • Jammer van die winterjas! Was hij zo leuk, dat je hem tegen beter weten in toch kocht? Of leek hij in de winkel wel te passen?

   Bruine pumps zijn wel vrij tijdloos. Zonde dat ze niet lekker dragen. Ik merk ook dat ik in de praktijk iets niet draag als het niet lekker zit. Maar soms maak ik mezelf in de winkel wijst dat ik het heus wel ga dragen….

 3. Wat vervelend! Ik heb dus dezelfde en mij bevalt hij erg goed! Zo goed dat het al het tweede jaar is dat ik deze agenda heb! Zo zie je maar weer, iedereen kijkt naar andere dingen. Ik vind een ringband nl. weer niet fijn!

  Misschien kan je nu nog voordelig een andere agenda kopen?
  Groetjes, Barbara.

 4. Ik heb ook agenda van hema, en die heeft wel ringbanden,maar verder is de indeling hetzelfde.
  Die ringbanden moeten echt voor mij, wat hij ligt altijd open naast onze computer, en zonder ringbanden is dat echt niet te doen, verder werk ik al jaren met die soort indeling en werkt die prima voor mij, ik kan mijn notities wel kwijt :-)
  oh, en mijn balk bovenaan, is wel grijs en niet zwart.

  • Mijn agenda van vorig jaar van de Hema klinkt als de agenda die jij nu hebt. Die had wel een ringband, en een grijze balk bovenaan. Daardoor kon ik daar wel notities in maken. En er was een hele kolom voor nog meer notities. Ik mis 'm!

  • extra kolom voor notities heb ik nu niet hoor. Wel jammer dat hij toch niet zo ideaal is dan gedacht he...

 5. Mijn grootste miskoop? Een paar laarsjes met hele hoge hakken. Ik ben klein van stuk, dus het leek me wel wat om er zo ruim 10 cm bij te smokkelen, maar ik voelde me als een ballerina op spitzen... Ik kon er maar niet aan wennen. Uiteindelijk hebben ze drie jaar lang in de kast gestaan, af en toe droeg ik wel, maar het bleef heel oncomfortabel. Dus nu heb ik ze uiteindelijk toch maar weg gedaan. Jammer, maar helaas.
  Maar de agenda's zijn nu overal in de aanbieding. Misschien kun je voor half geld of nog minder een handiger exemplaar scoren? Je weet nu waar je op moet letten.

  • Ik kan me je redenering goed voorstellen! Zo maar 10 cm er bij, is best handig. Maar zulke hoge hakken, zullen best lastig zijn inderdaad. Ik zou dat ook niet kunnen.

  • Ik laat bij hakken boven de vijf centimeter altijd standaard 1-1 1,5 cm er af halen bij de schoenmaker. Dat kan wel zonder dat je "met de neus omhoog" gaat lopen. Want anders weet ik het wel, dan blijven de schoenen in de kast staan. Ik loop erg veel en wil dus behalve uitstraling ook comfort. Schoenen voor allen opzitten en pootjes geven zijn allemaal weggedaan, ook de nagelnieuwe.

 6. grotste miskoop: 2 paar dure schoenen van Jansen en Jansen in Rotterdam.
  12 jaar geleden gekocht, ze leken heel comfortabel bij het passen, en de zolen zijn inderdaad heel goed, maar in de praktijk blijf ik blaren op mijn hielen krijgen als ik ze draag.
  Dus gebruik ik ze alleen als ik niet hoef te lopen en dan nog met een hansaplast op mijn hiel ter voorkoming van.
  Als je lang moet staan zijn ze wel ideaal, maar voor de rest 8-s

  Mijn mooie nieuwe agenda heeft ook iets lastigs.
  Ik wil als ik een agenda open sla altijd in één keer een hele week kunnen zien anders heb ik geen overzicht en zet ik te vaak iets op de verkeerde plek neer.
  In deze agenda staan veel mooie fotos met spreuken en zo.
  En de agendapagina staat de ene keer op het linkerblad en de andere keer op het rechter.
  Met de rug tegen elkaar.
  En dat blijkt voor mij dus helemaal niet zo handig

  • Balen zeg! Maar soms merk je ook bij schoenen pas hoe ze echt zitten, als je ze draagt. En dan ben je helaas te laat om ze nog terug te brengen…

   Ik wil ook altijd de hele week kunnen zien!

 7. Bij mij moet het ook echt nog gaan klikken met de agenda. En ik ben blij dat ik niet de enige ben dat het af en toe mislukt. Ik heb een kleinere met weekoverzicht (anders volg ik er niets van). Dit jaar voor het eerst met ringband. Ik neem er van alles in mee (overblijfkaart, ponskaart ziekenhuis en afsprakenkaart fysio) en dat valt er nu nog uit (ga denk ik iets maken dat het blijft zitten. Ook dacht ik blij te worden van iets zonder lijntjes. Ik ga er slordiger van schrijven en er past veel minder in.

  Ik kijk het nog even aan en anders ga ik iets nieuws zoeken in de 'laatste-ronde-aanbiedingen-bakken'.

  • En ik ben ook blij dat ik niet de enige ben Ellen, en dat jij de 'klik' ook nog niet hebt met je agenda! Zou je anders een elastiek over de kaft kunnen doen, en dan daar alle kaarten achter klemmen?

 8. hm ik zou denken het is nog begin jan. wellicht ga je er nog aan wennen? Of gooi hem meteen weg dat scheelt een jaar irritaties :-)
  Enne ehm miskoop ff denken truitjes in de kleur groen, dan vraagt iedereen de hele dag namelijk of ik ziek ben, krijg ik dus blijkbaar een raar kleur hoofd bij.....maar toch denk ik elke zoveel jaarw eer, heee jaaaah leuk een groen truitje dat heb ik niet en koop ik er toch weer een.

  • LOL. Er is dus een goede reden dat je nog geen groen truitje hebt! Misschien moet je jezelf daar aan herinneren als je er weer eentje wilt kopen ; )

   Ik vind groene truitjes ook leuk! Lekker fris, en… groen! Ik heb er eentje van de Hema. Gelukkig heeft nog niemand gevraagd of ik ziek ben. Wel als ik geel ga dragen denk ik.

 9. Ik ben heel blij met de Delicious agenda, een ringband en heel overzichtelijk, bovendien achterin veel lekkere recepten.
  Groet Adriana

 10. Ik gebruik de agenda op onze telefoons, omdat ik dan ook kan zien welke afspraken vriend heeft en waar we samen heen gaan. Dit is voor ons super handig, omdat we nu met onze kleine man natuurlijk niet allebei een avond weg kunnen ;)

  • Nee, dan moet je goed plannen! Ik kan niet goed overwegen met agenda's in telefoons, omdat het te abstract blijft dan. Ik moet het echt zwart op wit zien.

  • Ik denk dat ik verblind was door de mooie grijze omslag met bloemetjes. En ik had de agenda wel ingekeken, maar dacht op dat moment dat het wel zou meevallen. Maar in de praktijk van alledag blijkt hij toch te lastig.

 11. Meestal ben ik mijn agenda kwijt. Vorig jaar heb ik geloof ik 10 x iets ingeschreven.
  Mijn afspraken zitten gewoon in m'n geheugen. Werkt al heel m'n leven uitstekend:-).

  Ik werk wel met een grote familyplanner op de gang. Schrijf ik alle afspraken op van iedereen. En wanneer de grijze/groene/papier/plastic container aan de weg moet enzo.

 12. Ik gebruik sinds enkele jaren de gratis agenda in gmail. Door deze te delen met Senior, loopt het sindsdien van een leien dakje hier. Op onze telefoons kunnen we er altijd in kijken/afspraken in zetten. Het scheelt een heleboel geschrijf en gekrabbel (klik en het is weg of eindeloos gekopieerd) op een planner die daar zo lelijk aan de muur hing altijd. En ik hoef dus geen agenda's meer te kiezen. Realiseer me nu opeens dat wel het fijnste van alles is! Want de keuze is reuze! Ik houd daar ook helemaal niet van: teveel keuze.

  • Van het agenda aanbod zou je inderdaad keuzestress krijgen! Er zijn er echt ontelbaar veel, in alle soorten en stijlen. En toch is het mij gelukt de verkeerde te kopen!

 13. Hier gratis postcodeloterij agenda en nee wij spelen niet mee :)

  En een van action voor 1,59 allebei ring en die van action best fraaie agenda, tapbladen, elastiek, liniaal dag/week legger etc......

 14. Hopen dat de HEMA dit leest. Mss doen ze er wat mee; ik kan me jouw opmerkingen iig goed voorstellen.
  Vind het ook altijd een klus een prettige agenda te vinden. Heb dit jaar de Hema-vulling voor de filofax ... Benieuwd waar jij uiteindelijk uitkomt.

 15. ik gebruik ook de agenda op mijn telefoon, ik vind het erg handig dat je dan een waarschuwing krijgt ,met een papieren agenda vergat ik nog weleens om er in te kijken, nu zet ik het in mijn telefoon met alle gegevens erbij , tijd, plaats en waarom en laat het alarm altijd een uurtje vroeger al afgaan zo dat ik het absoluut niet vergeten kan en nog een beetje speling qua tijd heb, bovendien hoef ik zo niets extras mee te nemen omdat ik mijn mobieltje altijd bij me heb, gebruik hem namelijk ook als horloge.

 16. Agenda op de iPhone. Kan de afspraak nog delen met partner-lief ... Geen smoesje meer dat hij er niets van afweet :-)
  Gesynchroniseerd met de iPad en ook nog op de iMac. Terugkerende afspraken zo ingezet met een knoopje.
  Ingedeeld in categorie met kleuren enzo.
  En zonodig belletje laten rinkelen als het de dag of tijd is ... I-de-aal, wil niets anders meer :-)

 17. Ik koop geen papieren agenda meer, ik schreef er behalve mijn adresgegevens nagenoeg niets in... Ik gebruik de google agenda op mijn computer, die kan ik ook weer oproepen op mijn telefoon. Verder gebruik ik de plan-point planner, die hangt hier aan de muur. Zo kan iedereen zijn afspraken er in zetten. Die bevalt mij al jaren echt heel goed!

 18. De agenda die ik nu heb is van Daphne s Diary.
  Super leuk naar oer dag te weinig ruimte om te schrijven.
  Dat maak voor mij niet zoveel uit ( ik ben huisvrouw/ moeder ) maar toch...
  Het liefst zou ik in een agenda zien plastic hoedjes waar je wat in kan opbergen, nu zwerft er zoveel losse reut tussen.

  Groet van Hilda

  • Hoi Hilda, de Hema heeft agenda's met plastic hoesjes er tussen! Mijn oudste dochter heeft er eentje. Ze zijn wel wat kleiner. Niet A4-formaat, maar ook weer niet superklein. Je kunt zelfs de voorkant steeds veranderen door iets anders in het hoesje van de cover te doen.

 19. Ik heb ooit in een grijs verleden een echte success agenda gekocht waar ik nog steeds heel blij mee ben. Handig en nog steeds als nieuw. Ik wissel nog wel eens van vulling, dit jaar heb ik die van marjolein Bastin gekocht.
  Ik gebruik de agenda op de telefoon alleen als ik een melding wil.
  Mijn concerten, Mijn leerlingen, hun betalingen enzo heb ik graag op papier. Lekker overzichtelijk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder