Reacties

Bullet journal kopen: kijk eens bij de Action! — 30 reacties

 1. Wat een leuk boekje zo. En voor de prijs hoef je het niet te laten. Ben zelf heel slecht in invulboekjes en notitieboekjes bijhouden, haha. Dus gebruik ze meetsal niet.

 2. Ik heb gemerkt dat ik liever mijn eigen journal maakt. Heb ook bij de Action iets gekocht met dikke ringband en kan daar 3 maanden in kwijt. Ook zoek ik mijn plaatjes gewoon in tijdschriften en reclamefolder. Ik schrijf iedere dag wat ik gedaan heb. Bij yoga knip ik foto's uit de Happinez, bij tuinieren uit zo een reclamefolder van een tuincentrum bijv. . wil ik schrijven over een nieuw recept knip ik de ingrediënten uit folder supermarkt. Ook geef ik elke maand een dierenthema. Zo was maart schaap, april kip, mei ezel, juni pauw. juli aardbeien. Leuk om plaatjes te zoeken in de Landleven.

 3. Ik vind deze Bullet Journal erg leuk, mooie prijs ook. De plusjes vind ik wel grappig, is weer eens wat anders. Ik ben dol op bullet journals en de mijne is bijna vol, ik ga zeker even kijken als ik bij de Action ben, Bedankt voor de tip!

 4. Het lijkt me voor iedereen verstandiger om bij de lokale boekhandel te kopen. De plaatselijke middenstand heeft het, zoals veel anderen, ook niet gemakkelijk in deze tijd.

  • Veel mensen gebruiken een bullet journal inderdaad als agenda. Maar je kunt er ook een planner of dagboek van maken. Net wat je zelf wilt.

 5. ha Nicole,

  wat een enig boekje.
  Ik denk dat ik er ook eentje ga halen.
  Ben ook steeds lekker bezig met knippen en plakken.
  Lekker relaxed.
  Ik krijg wel heel veel tijdschriften van diverse vriendinnen, dus op zich kan ik heel wat leuke kleurtjes vinden!

  Groetjes!
  Marlou

 6. Niet mijn ding, deze. Ook ik heb liever een leeg bullet journal, met lichte puntjes en eentje die je goed open kunt leggen. Dat heb ik allemaal gevonden in een bullet journal van de Hema. Ik geloof dat ze daar 5 tot 6 euro kosten.

  • Een bullet journal is een boekwerk waarin je van alles en nog wat kunt bijhouden met behulp van een bullet systeem. Dat is een manier van ordenen.

 7. Hier in de buurt zit geen Action. Anders zou ik er morgen metéén naartoe rijden. Zoveel ingebonden leuks voor zo weinig. Ik word er gewoon hebberig van.

 8. Die van mij komt bij de Hema vandaan, de kaft is niet zo heel hard. De vulling is leeg met alleen maar puntjes. De boekenvoordeel heeft ze ook liggen.
  Ik gebruik ze om de week erin te beschrijven, mijn mooiste moment en minst leuke moment van de week. Ook mijn gewicht en plekken die ik wil bezoeken staan erin. Uitspraken van vooral mijn jongste zet ik er ook in. Het leukste van dit is dat ik een moment voor mijzelf neem. (Het liefst lekker buiten in het zonnetje) Soms een kwartiertje soms wat langer net hoeveel ik te melden heb en zin ik heb. Ik heb een doos met daarin mijn eigen potloden en fineliners en omdat het alleen voor mij is, mogen er best foutjes inzitten :)

  • Dat klinkt als een heel waardevol document Nathalie! Ik stel me zo voor dat je daar later graag nog eens in terugkijkt naar deze periode in je leven.

 9. Dat ziet er leuk uit, maar ik vind die oudere handig. Zelf heb ik een bullet journal geprobeerd, maar het werkte niet voor mij. Ik houd het nu gewoon bij een agenda en dagboek

  • Het moet je inderdaad wel liggen zo'n bullet journal. Zelf gebruik ik het meest mijn Moleskine. Die is een soort combinatie van agenda en bullet journal in 1 !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder