Reacties

Moleskine personaliseren: stappenplan en tips! — 10 reacties

 1. Koop bijna elk jaar een agenda bij ee action voor weinig. Zoek er dan een uit met de bedoeling hem echt echt echt te gaan gebruiken. Vervolgens beland hij in een la en komt er niet meer uit...:

 2. Ik twijfel nog... ik ben in september overgestapt op een (nep) filofax, waarin ik blanco papier gebruik waarop ik zelf de layout teken. Maar na even experimenteren kwam ik toch weer terecht op mijn vertrouwde moleskine week + notities indeling. Het voordeel van de filofax is wel dat ik er extra pagina's aan toe kan voegen, maar het blijkt dat ik die in de praktijk amper gebruik. Misschien koop ik dus toch weer gewoon een moleskine, want ik vind het een mooi boekje om te zien. Aan de andere kant werkt dit ook, dus waarom zou ik?
  Het blijft lastig...

  • Dat je wat kunt toevoegen aan Filofax vind ik ook een groot voordeel inderdaad. Dat is ook meteen het grootste nadeel van Moleskine. Maar Filofax vind ik vrij onhandzaam. En de kleinere hebben zulke smalle blaadjes.

 3. Wat een inspirerend artikel: ik ben meteen gaan zoeken op de moleskine site en wat vond ik?
  Een Frida Kahlo moleskine, een perfect cadeau voor mijn kleindochter Frida.
  Wat handig die links naar oudere artikelen op je site.
  Bedankt voor het goede idee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder