Als je pakje je boven het hoofd groeit…

Groot pakket
Rara, wat zit er in dit pakket?

Sommige pakjes zijn wel heel groot.

Morgen de post over wat erin zat!

11 Responses to Als je pakje je boven het hoofd groeit…

  1. Soms zijn die pakketjes ook onnodig zo groot, kocht laatst een naaimachine bij bol.com en omdat die niet zo groot zijn liet ik het afleveren bij de supermarkt hier vlakbij en ging het met mijn fiets ophalen, want na mijn idee past het prima in mijn krat voorop. Bij de supermarkt waren ze maar wat blij dat ik het snel ophaalde en zeiden waar heeft u de auto staan? Auto ? ik ben met de fiets hoor. Toen ik het pakket zag snapte ik de vraag. In de doos waarin de naaimachine zat hadden er nog wel 2 gepast. Dat werd dus lopen i.p.v. fietsen.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.