Reacties

Zitzak, maar dan anders — 52 reacties

 1. Ik had er vroeger ook één, zo'n zitzak - niet zo fancy als deze ;)
  Mijn moeder vond het altijd vreselijk als dat ding moest worden bijgevuld, want dan moest hij open en kwam de piepschuim eruit!

  Deze ziet er echt leuk uit voor een tienerkamer of zo!

  Arghhhh :-)

 2. Ziet er best leuk uit maar voor mij blijft het toch: Nee dank je.

  Die spullen kosten redelijk wat geld en ik heb voor beide kinderen ooit eens eentje gekocht. Ik dacht dat ze dan rustig een boekje konden lezen op de zitzak maar niet dus... Twee keer misschien hebben ze dat gebruikt en dan nooit meer. Staat mooi in de weg nu!

 3. Ik had vroeger ook een zitzak maar die had ik zo vaak gebruikt dat de vulling op een gegeven moment eruit kwam. Misschien wordt het weer eens tijd om er weer 1 aan te schaffen na je artikel gelezen te hebben. ;)

 4. Ik heb de Baloo versie. Hij staat in een hoek van mijn kantoor, tot ik aan een dutje toe ben... ik beken dat ik hem daarvoor gekocht heb.
  Hij ligt echt zalig zacht. Hij redt me ook in de snurk-nachten van mijn man...
  En ja, het grote verschil met de gangbare zitzakken (naast bij deze dan het formaat) is echt wel de hoes. Niet dat zweterige nylon kunststof maar een katoenachtige stof die erg aangenaam is.
  Dus ja, ik ben fan! (en dat zonder sponsoring, want duur zijn ze wel)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>