Reacties

Elektrische gordijnrails schoonmaken — 25 reacties

  1. Jeetje wat een hoogprijskaartje hangt er aan zo'n automatische gordijnrail. Ik ken een collega die heeft het voor elkaar kregen met behulp van een raspberry pie en een microfoontje. Als hij zegt goede morgen gaan de gordijnen open als hij zegt goede nacht gaan de gordijnen dicht.

  2. Ik vind al die elektrische bedieningen niet per se nodig. Voor de tv is het natuurlijk super handig, maar gordijnen kan ik zelf nog wel dicht doen! :-) Meer nog, ik vind het super fijn om 's avonds de gordijnen te sluiten! Alsof ik de buitenwereld hiermee even af kan zetten.

  3. Handig voor hele hoge ramen of wanneer je door lich ongemakken of invaliditeit je handen / armen niet kunt gebruiken.
    Het schoonmaken wordt zover ik weet ook niet meer dan eens per jaar, hooguit 2x p/j gedaan en lijkt mij vanzelfsprekend dat je weet hoe dit het beste moet, in ieder geval dat de leverancier je hier uitleg over geeft.
    Voor ons niet nodig, wij hebben altijd roedes muv slaapkamers en stokken aan de gordijnen, zodat we niet met de handen aan de gordijnen hoeven te komen.

  4. jemig geen idee dat dit bestond. Eigenlijk heb ik er nooit aan gedacht om mijn gordijnnrails schoon te maken. Ik zal eens kijken hoe stoffig ze zijn.

  5. Tot zojuist heb ik oprecht nooit geweten dat dit bestond. Ik heb een houten stok met daarin de gordijnen. Met van die ronde gaten bovenin. Xenos, een tientje per pak, haha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder