Reacties

rolgordijn of vouwgordijn — 14 reacties

 1. Ik klik soms door vanaf een andere site door omdat ik me afvraag waar het over gaat. En keer op keer verbaas ik me dat er dus echt adverteerder zijn die betalen op een blog waar iemand twee producten minimaal en zonder enige kennis van zaken omschrijft, haar voorkeur uitspreekt en aan lezers vraagt 'wat vind jij'...

  DOE IETS MET JE LEVEN!

  Zal ongetwijfeld niet gepubliceerd worden, maar hopelijk word je er wel eens wakker van. Muts.

  • Ik denk dat iemand zelf nog wel mag uitmaken wat voor blogs ze plaatst en of dat reclame is of niet.
   Je bent niet verplicht om te lezen en hier te komen!

  • Zelf vind ik het wel leuk dat Nicole af en toe al dan niet gesponsorde stukjes schrijft. Toevallig sta ik net voor de keuze voor rolgordijn of vouwgordijn en dan zijn dit soort huis tuin en keuken overwegingen best zinvol. Evenals de reacties. Aan jouw reactie heb ik daarentegen niet zoveel in mijn keuze. Ik vind het bovendien erg onaardig Nicole op zo’n manier toe te spreken. Zou je dat ook face to face doen als je haar in het echt zou ontmoeten? Vanwaar dat venijn?

   Groetjes Jacqueline

  • Dus je vindt een blog stom maar komt hier wel steeds kijken haha. En dan word je boos op de schrijfster en die moet maar iets nuttigs gaan doen met haar leven whaahaa. Jij hebt vandaag in ieder geval zeker iets nuttigs gedaan met je leven, namelijk mij hard laten lachen. Bedankt!

 2. Momenteel hebben we nog rolgordijnen omdat dit goedkoper was, maar het ligt in de planning om weer naar vouwgordijnen te gaan. Veel gezelliger. De ellende was alleen wel dat de vouwgordijnen nog wel eens scheef willen gaan en je iets langer zoet bent om ze recht omhoog te trekken. Dan zou een afstandsbediening weer een optie zijn.

 3. En wat vinden jullie van duettes? Van die gordijntjes die je zowel van boven naar beneden kan laten zakken of van beneden nasr boven kan optrekken. Iemand daar ervaring mee?

  Groetjes Jacqueline

 4. Hallo vouwgordijnen zijn zo mooi. In 2000 heb ik ze zelf gemaakt omdat wij twee ramen hadden die breder waren dan de standaard maten. En de overige ramen waren smaller. Alle benodigdheden kocht ik bij een speciaalzaak. De speciale rails het koord en de baleinen en tot slot de stof. Dat er meer stof in zit dan een rolgordijn ben ik het niet mee eens, want je hebt een keer de hoogte/breedte van je raam nodig. Met name de attributen waren nogal prijzig maar was het wel waard. Het is even een precies karwei want alle baleinen moeten even hoog komen in de diverse gordijnen. Wij gingen na een aantal jaren verhuizen, en de nieuwe bewoners hebben er nog jaren van genoten. Hier hebben wij naar binnen toe te openen ramen en is het helaas niet mogelijk. Groetjes.

  • Wat knap dat je ze gewoon zelf hebt gemaakt Marijke! Zo kun je ze ook precies op maat blijven. Ik kan me voorstellen dat de bewoners na jullie er nog heel blij mee zijn geweest!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder