Reacties

Verduisterende Rolgordijnen: 6 Oplossingen voor een Vredige nachtrust — 23 reacties

 1. Ik kan ook het beste slapen in een donkere slaapkamer. Gelukkig hebben we rolluiken. En als we tijdens warme zomernachten het raam open laten, draag ik een slaapmasker waardoor het toch nog donker is voor mijn ogen.

 2. Dat ligt er natuurlijk ook aan hoelang je wil slapen. Ik sta meestal tussen 5 en 6 uur op, lekker vroeg, dan heb je wat van de dag. Als ik dan tussen 10 en 11 in de avond ga slapen is het donker genoeg

 3. Ik heb geen last van het licht, maar word in de ochtend vaak wel even wakker van de fluitende vogels. Daarna val ik meestal zo weer in slaap.

  Love As Alwyas
  Dimario

 4. Ik kan niet slapen in een volledig donkere kamer, dat beklemt me echt. Ik heb dus gordijnen waar een beetje licht doorheen komt, net genoeg om niet volledig donker te zijn. Wat wel lukt als het echt licht is (zoals bij een van mijn dochters als ik ga babysitten, daar zijn nog geen gordijnen) is zo'n slaapmaskertje. Dat is wel volledig donker maar kan ik makkelijk even optillen.

 5. Wij hebben in Slaapkamer 2 grote rol gordijn. Allemaal verduistering. En woon kamer ook twee rolgordijn. Balkon ramen 2 kleine rolgordijn. En 2 lange smalle ramen Luxaflex. Fijn weekend.

 6. Ik merk ook dat ik veel beter slaap wanneer het echt donker is in de kamer. Wanneer ik vroeger op moet voor mijn werk vind ik het niet zo erg als er wat daglicht naar binnen schijnt. Dan voelt de overgang naar wakker worden minder heftig.

 7. Wij hebben ook witte rolgordijnen in de slaapkamer tegen de zon,het kan echt heet worden daar,plus verduisterende gordijnen,ook in de kamer en keuken heb ik allemaal verduisterende gordijnen gekocht,omdat de zomers heter worden,en dan zul je juist zien dat deze zomer toch minder zonnig is.Maar dan heb ik ieder geval maatregelen getroffen.

 8. Van mij mag de slaapkamer zo donker mogelijk zijn, maar helaas staat er vlakbij een lantaarnpaal die net naar binnen schijnt waardoor het mij net te licht is helaas...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder