Wie wat bewaart, die heeft wat!

walnoten

Het gaat nogal tegen opruimgoeroe Marie Kondo in, maar deze week kwam het gezegde Wie wat bewaart, die heeft wat wel degelijk uit.

Mijn man kwam thuis met een zak vol walnoten. Ik wilde die graag een beetje leuk ergens neerzetten. Gelukkig herinnerde ik me dat ik in de kelder nog een glazen schaal had staan die gelukkig ontsnapt was aan mijn opruimwoede aanvallen. Dus nu staan de ruwe walnoten te pronken in een sierlijke glazen schaal.

Ben ik even blij dat ik die niet heb weggedaan!

Heb jij wel eens spijt gehad dat je iets had weggedaan?

Similar Posts

5 Comments

  1. Oh ik ben echt verschrikkelijk en bewaar van alles haha, ben nu toevallig de boel aan het opruimen en wegdoen maar hier vind je ook echt van alles.
    Leuke schaal trouwens!

  2. Ja, boeken, platenspeler, lp’s. Die laatste twee koop ik niet meer terug. Ik heb dat wel met sommige boeken gedaan.

  3. Wat een prachtige schaal is dat !Hier staat de gang al weer vol voor de kringloop die morgen komt. Maar er zijn gewoon veel dingen die ik niet weg kan doen .En bij twijfel terug in doos of krat zeg ik maar zo

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.