Wie wat bewaart, die heeft wat!

walnoten

Het gaat nogal tegen opruimgoeroe Marie Kondo in, maar deze week kwam het gezegde Wie wat bewaart, die heeft wat wel degelijk uit.

Mijn man kwam thuis met een zak vol walnoten. Ik wilde die graag een beetje leuk ergens neerzetten. Gelukkig herinnerde ik me dat ik in de kelder nog een glazen schaal had staan die gelukkig ontsnapt was aan mijn opruimwoede aanvallen. Dus nu staan de ruwe walnoten te pronken in een sierlijke glazen schaal.

Ben ik even blij dat ik die niet heb weggedaan!

Heb jij wel eens spijt gehad dat je iets had weggedaan?

5 Comments

  1. VeggieMo

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh