Gratis + kortingen als je jarig bent 2018

Gratis als je jarig bent

Als je jarig bent, kun je soms dingen gratis krijgen. Of je krijgt kortingen aangeboden. Zo kan jarig zijn nog wat leuke financiële voordeeltjes opleveren. Op 16 oktober was ik jarig. En hieronder vind je een overzicht van de gratis dingen die je kunt krijgen als je jarig bent. Ook de kortingen die jarig zijn je opleveren heb ik erbij gezet.

Hieronder een overzicht van gratis dingen als je jarig bent.

Gratis als je jarig bent + korting als je jarig bent

1. Gratis tompouce bij de Hema

Een paar dagen voor je verjaardag ontvang je van ons een Hema voucher voor een gratis tompouce! Je krijgt een e-mail waarin staat hoe je deze kunt ophalen.Gratis tompouce bij de Hema als je jarig bent

2. Gratis uit eten als je jarig bent bij diverse restaurants

Als je jarig bent zijn er restaurants waar je gratis kunt eten. Op de site Elle Eten staat een overzicht van restaurants. Lees altijd wel van te voren goed de kleine lettertjes zodat je weet wat de voorwaarden zijn.

3. Albert Heijn bezorgt je boodschappen gratis als je jarig bent

Bij Albert Heijn kun je je boodschappen gratis laten bezorgen als je jarig bent. Hoe dit werkt is me niet duidelijk trouwens. Het is niet zo dat als je inlogt en een bestelling wilt plaatsen herkend wordt dat je jarig bent is mijn ervaring.

4. Bakkerij ‘t Stoepje geeft een ‘leuke attentie’ als je jarig bent

Je moet je wel inschrijven voor hun nieuwsbrief, maar dan belooft Bakkerij ‘t Stoepje dat je een ‘leuke attentie’ van ze krijgt op je verjaardag.gratis op je verjaardag

5. Gratis taartje bij LaPlace

Bij LaPlace krijg je een gratis taartje als je jarig bent. Je moet je alleen wel inschrijven voor La Place Extra’s. Ik kreeg op mijn verjaardag een mailtje en toen ik op de link klikte en vervolgens inlogde zag ik dit:Gratis als je jarig bent.
Het werkt als volgt: ‘Deze Extra geeft je eenmalig recht op één taartje naar keuze. Laat bij de kassa jouw La Place Extra kaart of de kaart via de app scannen en de Extra wordt verwerkt.’

6. Gratis hapje bij McDonalds

Voor een gratis hapje moet je de McDonalds app downloaden op je smartphone. Als je geluk hebt krijg je op de dag van je verjaardag een fijne voucher cadeau voor een gratis hapje.Gratis als je jarig bent

7. Korting van 10% bij Fonq

Van Fonq kreeg ik via de mail een kortingscode van 10% die een week geldig is. Normaal koop ik mijn Moleskine agenda altijd bij hen, dus daarvoor zou ik die korting kunnen gebruiken. Maar ik overweeg dit jaar toch eens een ander model agenda.

8. Gratis pdf-boek van de Consumentenbond

Van de Consumentenbond kreeg ik een mailtje dat ik een gratis e-book* (PDF-bestand) uit hun selectie mocht kiezen. De code is 1 maand geldig. De boeken waarom het gaat kosten zo’n 11 tot 13 euro. Ik kon kiezen uit deze:

gratis op je verjaardag

Ik koos voor het E-book 1001 reparaties in huis. Het boek over de gratis apps nam ik niet, omdat ik denk dat de informatie in dat boek snel veroudert. Het boek Geldzaken heb ik al eens geleend in de bibliotheek. Gezond eten leek me wel aardig, maar die reparaties in huis leek me praktischer. Het werkt ook echt. Nadat ik de kortingscode invulde, kreeg ik via de mail een download link.

N.B. Je moet lid zijn van de Consumentenbond voor dit geschenk als je jarig bent.

9. Shoptegoed van 10.- bij OTTO

Van Otto kreeg ik een mailtje dat ik 10 euro korting kan krijgen als ik iets bij ze bestel. Wel moet ik dan eerst voor minimaal 40,- bestellen…. Ik ga dat niet doen. Maar stel dat je toch al iets wilde bestellen bij Otto, dan is dat tientje natuurlijk wel mooi meegenomen.

Samenvattend: gratis als je jarig bent

Als je jarig bent kun je gratis een gebakje eten bij de Hema of LaPlace. Voor een hartige snack kun je terecht bij de McDonalds. Twee lekkere gevulde koeken kun je gratis ophalen bij bakkerij ‘t Stoepje. Daarnaast zijn er nog kortingen te krijgen als je jarig bent. Lees wel altijd goed de kleine lettertjes. Het viel me op dat de meeste gratis dingen beperkt geldig zijn. Wacht dus niet te lang.

Heb jij nog aanvullende tips voor gratis dingen als je jarig bent?

9 Comments

  1. Bernardine
  2. sabrina

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh