Reacties

Als de Hortensia's bloeien — 8 reacties

 1. Ik ben gek op bloemen en ik heb ze heeel graag in huis.
  Echter, als ik ze in de gewone winkel zou kopen, weet ik wat voor milieuprijs eraan vast hangt, dat doe ik dus liever niet.
  Maar als ik ze krijg of mag plukken (op bepaalde plekken en in tuinen van buurtjes bijv.) dan ben ik dubbel blij mee.
  Gr,
  Jul

 2. De mijne bloeit ook niet, en ze zijn zo mooi. De foto bij mijn tekst is de hortensia uit mijn tuin maar ik krijg hem niet weer aan de praat. Gewoon op het verkeerde moment gesnoeid.

 3. Ik snap niet dat jullie Hortensia's niet willen bloeien....dan snoei je ze waarschijnlijk verkeerd en eigenlijk hoeven ze helemaal niet gesnoeid te worden. Alleen de oude bloemen boven de eerste nieuwe (blad)knop verwijderen.
  Ondanks dat ik veel bloeiende bloemen in de tuin heb staan heb ik er weinig binnen staan, om reden dat ze in de tuin langer mooi zijn, dan op de vaas.

 4. Mooi zijn je hortensia's.De mijne bloeit niet want manlief heeft de struik heel kort gesnoeid dit jaar ,echt balen,ik had nog zo gezegd dat dat niet mocht.Ik koop elke week heel veel verse bloemen want ik kan niet zonder bloemen in huis
  Gr Elisabeth

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>