Reacties

Sleutel nieuwe huis — 9 reacties

  1. Een beetje nostalgie zo'n sleutel. Wij hebben cilindersloten en daarbij nog veel extra sloten overal op. Ook op de ramen, we moeten er wat voor doen om in ons fort een raam open te zetten (cadeautjes van de vorige eigenaren). Maar we wonen aan de rand van de wijk, langs een stuk groen, dus eigenlijk zijn we wel blij met zoveel sluitwerk.

  2. O, wat leuk, net een souvenir! Ja, ik weet nog dat mijn ouders zo'n sleutel hadden, die legde ze onder de bloempot bij de achterdeur zodat ik naar binnen kon. Het idee dat ik nu mijn sleutel onder een bloempot zou leggen... hahaha, ècht niet!

    Wij hebben van die vierpuntssloten... knap als je er zomaar in komt.

  3. Wij hadden ook zo'n ouderwetse sleutel, totdat mijn man 'm ergens in de straat verloor (even op het dak van de auto gelegd en vergeten). We konden het risico niet lopen dat er zou worden ingebroken, dus direct maar een lipsslot geplaatst. Extra voordeel: het tocht veel minder! zo'n ouderwetse sleutel betekent ook dat er een flink gat in de deur zit.

    Siebrie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder