Reacties

Housewarming + 4 cadeautips nieuw huis — 41 reacties

  1. Wat grappig, de oorsprong van de naam housewarming. Nooit geweten. Ik ben niet zo van de housewarmings. Ik nodig liever gewoon mensen een keer uit voor een avondje bijkletsen en laat dan gelijk het huis even zien. Dan spreek je mensen ook echt, in plaats van dat je huis vol loopt en je eigenlijk niemand ziet. Past beter bij me;).

  2. Hier wel net verhuist maar geen haar op mijn hoofd die er aan denkt mijn huis volte laten met mensen nu alles zo mooi nieuw is. In deze tijd van Corona natuurlijk al helemaal niet. Maar vind het wel leuk als mensen die normaal gesproken ook langs komen voor een kop koffie of borrel trots ons huis te laten zien. En kadootjes hoef niet, leuk dat je langs komt!. Mijn schoonzus gaf me mooie kaarsen dat vond ik wel leuk. Bovenstaande ideeen vind ik ook erg leuk om bijvoorbeeld in een mooi mandje te doen of schaal en dan weg te geven. De worst en kaas dan natuurlijk niet ;)

    • Dat is ook heel goed mogelijk inderdaad Hans. Dat is eigenlijk net zoiets als kraambezoek na een bevalling: niet iedereen zit daar op dat moment op te wachten.

  3. Ik zou er bijna voor gaan verhuizen. Maar na 21 jaar hier zou ik nergens anders meer willen. Dat vaatdoek-ding vind ik handig (ik houd van praktische cadeaus).

  4. Ik kijk wel lekker uit, zeg! Ik sta altijd in mijn eentje te zwoegen tijdens een verhuizing (met hulp van dochter en schoonzoon). No way dat ik een feestje geef! Nou ja, dat doe ik wel maar dan zonder gasten.

  5. Leuke tips! Wij hebben een paar weken geleden toevallig nog een housewarming gehad van een vriendin en hebben een plant met een cadeaubon van de Pronto cadeau gedaan. Kan ze zelf wat uitzoeken.

  6. Ik heb drie jaar terug een housewarming gegeven. Een moment waar iedereen alle kamers mocht zien. En voor de rest gezellig kletsen met een hapje en een drankje. In de Coronatijd zijn er twee vrienden wel verhuisd. Maar vanwege deze tijd geven ze geen housewarming.

  7. Ik denk dat ik niet snel zo'n feestje zal geven. Een keer een feestje met Oud & Nieuw gegeven. Ik was uiteindelijk alleen maar aan het poetsen, bedienen en 36 uur wakker haha. Wel toffe cadeaus!

  8. Voorlopig worden het geen housewarming feestjes of bezoeken tijdens corona ;) wellicht over een tijdje dit artikel nog eens bekijken als het weer mogelijk is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder