Foto trouwdag!

 

trouwdag

Vandaag is het onze trouwdag. De 27ste alweer. Hoe is het mogelijk dat het al zo lang is! Hoewel mijn man graag heel ‘grappig’ opmerkt dat het Tropenjaren waren.

Dat zijn zo van die momenten dat ik denk: ‘Het is maar goed dat ik heb beloofd dat ik bij je blijf.’

Trouwdag vieren

Om onze trouwdag te vieren gaan we teder gearmd een flinke wandeling maken. Met koffie onderweg in Duitsland, dus we moeten niet vergeten mondkapjes mee te nemen.

En ik hoop maar dat ik geen blaren krijg.

Het is net het huwelijk: een beetje poëzie en veel proza.

Similar Posts

40 Comments

  1. Ik weet niet wie van de twee ik dan moet feliciteren. Ik zit inmiddels ergens een eind in de veertig, maar mijn vrouw zegt dat ik de halve tijd niet aanwezig was…

  2. Gefeliciteerd! Bij ons is het nog geen jaar, maar we zijn al bijna 26 jaar samen. Wij maken er ook vaak grapjes over, als hij bv. de wc-bril niet naar beneden heeft gedaan of ik geen zin heb om boodschappen te doen:, dramatisch uitroepen: ‘Nou, ik had me dit huwelijk heel anders voorgesteld.’

  3. Wat een mooie foto! Proficiat! 27 jaar getrouwd! Ik doe het jullie niet na. (Nooit getrouwd, ga ik ook niet doen, ik grap altijd dat ik uit vrije wil blijf :-) )

  4. Nog van harte gefeliciteerd! Ik heb net je wandelverslag gelezen en dat klinkt als een heerlijk uitje met z’n twee. Dat minihuisje vind ik wel erg mooi.
    Jouw uitspraak ‘Het is maar goed dat ik heb beloofd dat ik bij je blijf’ vind ik een goeie om te onthouden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.