Reacties

7 originele cadeautips voor een kunstliefhebber — 18 reacties

  1. De laatste jaren geef ik nooit meer een werkelijk cadeau. Ik spreek altijd met de jarige/feestvierende af dat we samen een dag weg gaan. En dat is dan meteen wederzijds, dus ik geef aan haar/hem en zij/hij geeft aan mij een dag weg. En dat is duizenden malen leuker dan een tastbaar cadeau want je spreekt elkaar echt, hebt tijd en plezier met elkaar en maakt ongelooflijk mooie herinneringen die nog voor geen miljoen te koop zijn!!!! De rekening van eten, drinken en/of toegangsprijs delen we door 2 en we kunnen terugkijken op een fantastisch fijne dag!!! En zo'n dag weg kan van alles zijn, een strand- of boswandeling, een stadswandeling in een geboorteplaats, museumbezoek, een concert, de kermis, het is teveel om op te noemen.
    Alleen al de voorpret om een bestemming uit te zoeken is al giga leuk!!!!

  2. Wat een onwijs leuke en creatieve tips! Ik wist helemaal niet dat er online kunstplatformen zijn! Klinkt super interessant! Ik ga er eens naar op zoek. Dankjewel voor de tip!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder