Reacties

Sleutel verstoppen? Koop een sleutelsteen voor 2,19 — 30 reacties

 1. Vriendelijk prijsje, maar die onderkant laat me dan wel weer twijfelen of het wel echt zo veilig is. Dat pik je er toch zo uit? Wij vergaten naar school nogal eens onze sleutel, dus in die tijd lag er bij mijn ouderlijk huis een sleutel ergens in de tuin. Die lag op een plek waarvan ik vermoed dat een inbreker er nooit zou zoeken. Tenzij die inbreker uiteraard een paar dagen de thuiskomende kinderen zonder sleutel in de gaten had gehouden;).

  • Ja, de onderkant verraadt onmiddellijk dat het een sleutelsteen is. Maar het uitgangspunt is denk ik dat iemand de steen opraapt omdat hij zo natuurlijk oogt.

 2. Onze buren hebben een sleutel. In jouw grote tuin zou je ‘m best kunnen gebruiken denk, alleen is het probleem als de inbreker jouw blog leest ;-)

 3. Ik denk dat je huis & comfort wel kent, het Duitse bedrijf dat online verkoopt. Heeft ook van die leuke handige ditjes en datjes, enig nadeel is dat het superduur is. Het idee van jou heb ik daarin wel gezien, maar het wordt veel gebruikt, dus hierom keek ik wel op Pinterest daar heb je ideeën om het zelf te maken, zoals je weet. Ik heb daar een board op Pinterest vol van. Bijvoorbeeld een smal plastic buisje waar een sleutel in past. Op de deksel een steen leggen of plakken is beter. Het buisje in de grond hier bovenop de steen. Kun je het zo losschroeven en de sleutel eruit halen.

 4. Het dievengilde slaapt nooit en kan waarschijnlijk ook blogs lezen. Ik zou met alle herkenningstekens zoals een kabouterhuisje en een lamp, die je hebt laten zien, die sleutel daar maar niet opbergen.

 5. Als men zo naïef is om een sleutel in een commercieel product te verstoppen, verdient men dat ze binnen komen in je huis.
  Dit is het eerste waar inbrekers naar kijken als ze voor je deur staan.
  Verzin dan zelf een unieke manier om je sleutel buiten te verstoppen, of geef deze aan betrouwbare buren. Hans

 6. Hij zit er best 'echt' uit, vind ik. Mijn dochter heeft de sleutel van mijn huis. Maar zij woont best ver weg dus heb ik er ook eentje bij de bovenburen achter gelaten. Dat vind ik toch veiliger.

  Doet me ineens denken aan mijn ouderlijk huis (rijtjeswoning uit de jaren 60). Daar pasten de sleutels van de keukendeur bij andere bewoners in de staat op de deur van de woonkamer naar de tuin en andersom. Als we niet binnen konden, liepen we gewoon even naar de overburen om hun sleutel te halen.

 7. Lijkt me niet veilig. Tegenwoordig loop ik met mijn sleutels aan een koord om mijn nek als ik buitenshuis kom. Dan hoef ik nooit te zoeken. Dacht ik.

  Ik ging met de auto naar de garage. Moest de sleutel in het contactslot steken, om contact te maken. Ik doorzocht mijn tas en alle jaszakken op zoek naar die autosleutel. Zegt de garageman, naar dat koor om mijn nek kijkend: "Je zult het vast wel vinden. Ik ga ondertussen even een ander helpen."

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>