Reacties

10 filmlocaties uit jouw favoriete Amerikaanse series — 17 reacties

  1. Waar we ook in Amerika waren, altijd kwam er een aflevering van Criminal Minds op tv precies in de staat en plaats waar we op dat moment waren. Heel creepy!! Sindsdien kijk ik er niet meer naar. Haha!

  2. Vroeger keek ik altijd naar Medisch Centrum West. Dat werd opgenomen in het ziekenhuis van Lelystad. Voelde toch wel bijzonder om er als patient heen te gaan toen ik in Emmeloord woonde.
    Wij zijn in Schotland vlakbij dat viaduct geweest. We zijn er niet heen gegaan. Het weer was te slecht.
    Tijdens het rondrijden op diezelfde vakantie kreeg ik ineens het idee dat ik de omgeving herkende en een ruine. Bleek het de ruine te zijn die in de film ‘Highlander’ werd gebruikt.

    Dat vond ik heel leuk!

  3. Ik ga volgend jaar een rondreis dor Engeland maken en wil dan een aantal filmlocaties bezoeken van Bridget Jones Diary. Vorige jaar in London de iconische blauwe deur uit Notting Hill gezien

  4. Ik kijk nooit series. Daar heb ik geen geduld voor. Films kijken lukt me tegenwoordig wel. Leuke teruggevonden hobby. Van reizen houd ik nog steeds niet dus de filmlocaties laat ik lekker aan mij voorbij gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder