Reacties

Waarom wandel- en hardloopschoenen kopen niet leuk is — 15 reacties

  1. Op aanraden van mijn fysiotherapeut kocht ik wandelschoenen bij Decatlon, met een hogere enkelrand voor meer stabiliteit. Mooi vind ik ze niet, maar wat lopen ze lekker. Ik ben inmiddels bijna aan mijn derde paar toe. Bestel telkens hettzelfde model en voor nog geen 40,00 is het geen miskoop.

  2. Ik heb hele leuke halfhoge wandelschoenen. Paars/rood met een paarse veter. Past mooi bij mijn paars winddicht jack.
    Daarvoor had ik blauwe, lage wandelschoenen, die ik ook prima bij een jeans of lange rok kon dragen.
    Wel duurder dan bij Decatlon maar ik loop doe er zeker 4/5 jaren mee.

  3. Ik vind schoenen kopen sowieso niet leuk. Kennelijk heb ik afwijkende voeten (hele lage wreef) want bijna niks past. Als je dan na een hele winkel passen 1 optie hebt dan is de lol er snel af. Gelukkig ia het qua kleding makkelijk.

  4. Laat ik nou net vorige week ook echte wandelschoenen hebben gekocht. En inderdaad: niks aan. Ik zou ze in het 'gewone leven' nooit dragen én ze zijn zó duur. Maar ja, op naar veilige kilometers dan maar.

  5. Voor dat soort sporten is goede schoenen wel heel belangrijk. Ik heb al een hekel aan gewone schoenen kopen. Kan me niet meer herinneren hoe ik ooit mijn hardloopschoenen gekocht heb....

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>