Reacties

Mijn nieuwe ballerina's! — 20 reacties

 1. Ik ben dol op ballerina's, vroeger had ik er ook altijd wel een paar van staan. Helaas zijn de ballerina's van tegenwoordig heel smal geworden. (Het zal toch niet aan mijn voeten liggen? :-)

 2. Ik vind je ballerina's heel mooi! Vroeger droeg ik ze ook vaak. Alleen ik heb brede voeten en nu draag ik in zomer en winter sneakerachtige schoenen. Sportieve veterschoen zeg maar, maar ook wel een beetje netjes. Meestal van Ecco want die zitten mij het lekkerst. Ik draag altijd broeken, dus een sneaker past daar altijd wel bij. En sneakers zijn helemaal in de mode! Dus ik val niet heel erg uit de toon en kan toch gaan voor comfort. Want ik herken helemaal wat je zegt over prinses-op-de-erwt zijn op gebied van kleding en schoenen....

 3. Ik ga altijd zweten in schoenen van kunstleer. Jij hopelijk niet, want dan staan deze ook weer werkloos in de kast.
  Wel fijn dat ze bij alle gelegenheden passen, ideaal!

 4. Ik kan ze niet dragen. Ik heb heel lange tenen en dat zie je dus in een ballerina...ziet er heel raar uit. Ik vind ze wel mooi.
  Je bent erg enthousiast over deze schoentjes. Prinses-op-de-erwterig herken ik, en zeg je daarom, koop meteen een tweede paar. Zet die in de kast, voor als deze op zijn. Doe ik vaker met schoenen die onverwacht goed blijken te zijn.

 5. Leuk! Zelf ben ik niet zo van de ballerina's, maar ze zijn wel fijn om op te lopen zonder dat je een sneaker-effect krijgt. Zelf heb ik ook een paar. Zwarte ballerina's zijn altijd handig!

 6. Cute! En super handy. Ik heb toevallig ook nieuwe schoentjes, zwarte - maar geen ballerina's. Ik krijg altijd van die zweet voetjes in ballerina's, haha :)

 7. Ik vind deze erg leuk, ik draag zelf eigenlijk nooit ballerina's omdat ik altijd wel van een hak hou. Toch weet ik van mijn moeder ook, dat z heerlijk lopen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>