Lekker 'in ontkenning' zijn

shutterstock 536266534

Anno 2018 moet je steeds verantwoordelijk zijn voor je eigen gedrag, en aan jezelf werken enzo...

Soms word ik daar wel eens moe van.

Dan heb ik zin om gewoon mijn kop in het zand te steken en te doen alsof ik van niets weet.

Daarom vind ik onderstaand Countryliedje zo leuk. Het is een knap staaltje van ontkenning van de realiteit. In dit liedje vraagt een verlaten vrouw haar geliefde om achterwaarts weg te lopen, want dan kan ze net doen alsof hij binnenkomt : )

Verlaat me achterwaarts

'I'd rather live a life of lies and fantasy
Than face the truth and realize you're leaving me
You built me up so high, my heart can't stand to fall
And life without your love just isn't life at all

So walk out backwards, if you must go
And please don't wave goodbye, just wave one last hello
The truth won't hurt so much if I can just pretend
So walk out backwards and I'll think you're walking in.'

Ik vind het echt kostelijk.

Walk out backwards

Voor wie het wil horen, hieronder het liedje!

Soms is ontkenning best even fijn ; )

Daarna kun je weer aan de bak.

Bron afbeelding: Shutterstock

Similar Posts

5 Comments

  1. Ik doe het heel de tijd. Het maakt het leven een stuk aangenamer. Bucketlists, carrièreladders, wooncarrières, verbeterpunten, projecten uitrollen, competenties.... Je wordt er toch doodmoe van als je het alleen maar leest?
    Wat de realiteit is kan je je natuurlijk afvragen. Ik denk dat een kever die met al zijn inspanningen over grassprietjes klautert meer de realiteit is van bijvoorbeeld die van de Zuidas. Grappig liedje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.