Reacties

Solow winkel Nederland: 10 afdelingen! — 17 reacties

  1. Nooit van gehoord, deze keten, maar ik wil los op de afdeling hobby en schrijfwaren. Action vind ik leuk, maar wel altijd veel te druk, dus dit lijkt me een mooi alternatief. Eén probleem: er zit er niet echt één lekker in de buurt.

  2. Ik heb geen hekel aan de Acton maar we aan de solow want je moet overal langs. Ik herhaal dat nog even je bent verplicht overal langs te lopen je moet werkelijk die hele winkel door omdat er letterlijk geen doorgangen zijn. En ja ze hebben veel maar het is echt een winkel waar allerlei troep aan je handen blijft plakken die meestal van prutkwaliteit is. Terugbrengen gaat wel makkelijk want gelukkig is de kassa makkelijk te bereiken.

    • Oh, daar zal ik inderdaad eens op letten een volgende keer. Ik keek nu mijn ogen uit, dus ik heb niet echt bewust gekeken of ik er ergens snel door kon steken.

  3. Ik had er echt nog nooit van gehoord. Het is ook niet echt mijn soort winkel als zou ik er wel binnen stappen om een kijkje te nemen. Maar waarschijnlijk kom ik dan met lege handen buiten. Dat heb ik bij de Action ook altijd.

  4. Love it!!! Ik kende de winkel vanuit Groningen en gelukkig zit er nu ook eentje in Leeuwarden. Ik ga er NU even m'n zuurverdiende geld uitgeven! 🎉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder